Slider

Takaisin arkeen lempiasussa

elokuuta 15, 2023

Tällä viikolla oma kesälomani loppui ja paluu työarkeen koitti. Aloitus oli hoidettavien sähköpostien ja lomani aikana kertyneen työpinon osalta aika tiukka, enkä koe palautuneeni lomalla mitenkään erityisen hyvin, mutta silti ovat onneksi pari ensimmäistä päivää sujahtaneet ohitse ihan hyvällä mielellä. Maanantain tein etää ja tänään olin toimistolla, eli lasku oli siinä mielessä ihanan pehmeä. En silti olisi varsinaisesti vastustanut, jos olisinkin voinut lomailla vielä muutaman extraviikon, hehe... Onko teidän kesälomat jo purkissa, kesken vai edessä?

Olen viimeisen kahden viikon ajan ollut ihan superinspiroitunut laittamaan kotia uusiksi, ja olenkin tilannut useamman uuden huonekalun ja arkea sujuvoittavan jutun. En malta odottaa, että kaikki saapuvat tässä ripotellen seuraavan kolmen viikon aikana, olen niin innoissani! Syksyisin meikäläisestä tulee aina tällainen koti-intoilija, se vaan on tällaisen kotihiiren parasta aikaa. Fiilaan ystävienkin kotiprojekteja niin paljon, etten millään malttaisi odottaa torstaita, kun pääsen maalaamaan ystäväni Alichian asuntoa! :D

white-knitted-dress-cargo-jacket-converse-outfit-chanel-flap-1 white-knitted-dress-cargo-jacket-converse-outfit-chanel-flap-2 white-knitted-dress-cargo-jacket-converse-outfit-chanel-flap-3 white-knitted-dress-cargo-jacket-converse-outfit-chanel-flap-4 white-knitted-dress-cargo-jacket-converse-outfit-chanel-flap-5

H&M knitted dress
H&M cargo jacket
Converse shoes
Chanel bag

Kuvissa näkyvä asu on yksi suosikkikokonaisuuksiani, ja olen käyttänyt tätä tismalleen samaa komboa viimeisen kuukauden sisään ainakin neljästi. Tämä alkukesästä ostamani neulemekko on viileämpinä kesäpäivinä ihan täydellinen, kun tyyliltään ja väriltään se kuitenkin sopii jopa heinäkuuhun. Toivoin kovasti, että H&M olisi tehnyt tästä myös mustan version, mutta siitä oli ainakin Suomen markkinoilla vain valkoinen ja vihreä versio. Olen kuitenkin iloinen jo tästä :)

Vuosia sitten ostettu cargotakki on vuodesta toiseen lempparini, jonka tulen varmaan käyttämään viimeiseen kuituun asti loppuun! En kykene näkemään skenaariota, jossa olisin tähän ikinä tähän kyllästynyt, niin hyvin se sopii ihan kaiken kanssa. Khakin vihreä on neutraaleiden sävyjen ohella ehdoton lempivärini, ja on ollut sitä siitä asti, kun olin 10-vuotias, hih.

Aurinkoista tiistain jatkoa teille kaikille, meitsi suuntaa nyt kreikkalaisen ruoan pariin!

Seuraa myös Instagramissa: @katrikonderla
Tilaa kanava Youtubessa: Katri Konderla
Kuvat by Jenni, editointi minä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan

Your copyright

& KATRI K. 2020