Slider

Farkkushortsien stailaus tyylikkäästi

elokuuta 17, 2023

Viimeistä kesäkuukautta viedään, mutta lämpö onneksi vielä jatkuu - ihanaa! Ajattelin jakaa teille ennen viileämpiä säitä vielä vinkin farkkushortsien stailaamiseen siistimmin esim. toimistoon, vaikka oma toimistoni ei ihan näin lyhyttä alaosaa sallisikaan. Tykkään kuitenkin käyttää tällaista komboa myös vapaa-ajalla, eli yhdistää hieman siistimmän ja smartimman yläosan rentoon alaosaan tai toisin päin. Tällainen sopiva pieni vastakohtaisuus toimii omaan silmääni tosi kivasti, ja on yhtä aikaa siisti ja rento.

Käytin tätä satiinipaidan ja farkkushortsien komboa heinäkuussa useaan otteeseen esim. kaupungilla tai lounastellessa. Satiini ei ole helteellä se viilein mahdollinen materiaalivalinta, mutta parinkymmenen asteen keleihin se on ihan täydellinen valinta lyhyen alaosan kanssa. Muista viimeistellä asu yhteen sopivilla asusteilla, niin kokonaisuus näyttää huolitellulta ja mietityltä :)Zara satin shirt
Uniqlo denim shorts
Celine belt
Chanel bag
Gucci shoes

Olen ostanut oman Zaran satiinipaitani käytettynä Zadaan kautta, mutta Zara tuo vastaavan markkinoille joka vuosi, oikeastaan ympäri vuoden. Lähinnä Nappien väri, mahdollinen rintataskuominaisuus ja hihojen leveys saattaa hieman vaihdella. Satiinipaita on osoittautunut tosi monipuoliseksi vaatteeksi ihan ympäri vuoden, sillä se sopii ihan kaikkien alaosien ja muiden materiaalien kanssa yhteen kauniisti. Vielä etsin täydellistä valkoista satiinipaitaa, joka ei näkyisi läpi mutta olisi kuitenkin sopivan paksuista kangasta... Metsästys jatkuu siis.

Farkkushortsit löysin reilu vuosi sitten Uniqlosta käydessäni Lontoossa, näissä on jotenkin harvinaisen täydellinen pituus ja väritys.

Onko omassa työssäsi tiukka pukukoodi?

Seuraa myös Instagramissa: @katrikonderla
Tilaa kanava Youtubessa: Katri Konderla
Kuvat by Jenni, editointi minä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan

Your copyright

& KATRI K. 2020