Slider

Mustavalkoinen kesäasu ja pupuhuolia

elokuuta 28, 2023

Heisulivei ja iloista maanantaita! Tämä viikko tulee olemaan kiireinen töiden osalta, ja huomenna tiistaina sitten jännitetään pikkuisen Patch-pupumme kastraatioleikkausta ja siitä toipumista. Viimeisen parin viikon ajan olen syöttänyt hänelle tavallista enemmän herkkuja (joiden suhteen yleensä olen tiukka), koska Patch on huomattavasti hoikempi kuin siskonsa, ja painoa pitäisi olla x määrä ennen tuota leikkausta, jotta anestesia on mahdollisimman turvallinen. Pieni lihotuskuuri on onneksi toiminut, hehe. Hän ei oikein suostu vaa'alle edes kulhossa, mutta on käsiin tuntuvasti ja silmään näkyvästi kasvanut oikein hyvin :)

Harmittaa, että huomisten kokousten vuoksi en pysty itse viemään häntä leikkaukseen ja joudun olemaan toimistolla, mutta Joe varmasti pitää oikein hyvää huolta pikkuisesta, ja mama sitten silittelee häntä koko illan. Eniten huolettaa se, miten Patch ymmärtäisi pari ensimmäistä päivää olla pomppimatta liikoja, ettei haava aukea. Hän on nimittäin aikamoinen tutkimusmatkailija... Mutta otetaan toipumisessa hetki ja päivä kerrallaan.

contrast-top-shorts-outfit-celine-triomphe-belt-ysl-loulou-bag-outfit-gucci-princetown-1 contrast-top-shorts-outfit-celine-triomphe-belt-ysl-loulou-bag-outfit-gucci-princetown-2 contrast-top-shorts-outfit-celine-triomphe-belt-ysl-loulou-bag-outfit-gucci-princetown-3 contrast-top-shorts-outfit-celine-triomphe-belt-ysl-loulou-bag-outfit-gucci-princetown-4

Reserved top
Stradivarius shorts
Celine belt
Gucci loafers
Saint Laurent bag

Tämä mustavalkoinen kesäasu heinäkuulta on jäänyt vielä julkaisematta, eli tässä se tulee! Olen fiilistellyt somessa tällaisia "old money" -henkisiä kontrastikanttauksilla varustettuja yläosia koko vuoden, ja ostin tämän kuvissa näkyvän topin Reservedin alennusmyynneistä kesä-heinäkuussa. Purin siitä pois sellaisen hassun, omaan silmääni vähän ruman tikkauksen, minkä jälkeen siitä tuli tällaisenaan ihan täydellinen! En olisi uskonut 2000-luvun alun jälkeen tykästyväni uudelleen kanttinauhavaatteisiin, mutta tässä sitä taas mennään :D

Yhdistin topin mustiin korkeavyötäröisiin shortseihin sekä tapani mukaan mustiin nahka-asusteisiin kultaisin yksityiskohdin. Tämä asustekombo toistuu itselläni ihan jatkuvasti, mutta onpahan cost per wear sekä vyön, laukun että loafereiden suhteen vuosi vuodelta matalampi, vaikka jokaisen niiden hinta ostohetkellä hirvitti. Tämän vuoksi sijoitan ilomielin designerasusteisiin, jotka kestävät aktiivista kulutusta vuosien ajan ja myös säilyttävät arvonsa, jos ne tekisikin mieli myydä pois :)

Iloista uutta viiikkoa, ihanaiset!

Seuraa myös Instagramissa: @katrikonderla
Tilaa kanava Youtubessa: Katri Konderla
Kuvat by Jenni, editointi minä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan

Your copyright

& KATRI K. 2020