Slider

Uudet perheenjäsenet eli Patch & Pippin

heinäkuuta 15, 2023

Saanen esitellä meidän uudet, suloiset perheenjäsenet, joiden kanssa on nyt rauhassa tehty tuttavuutta jo useita päiviä: kääpiöluppakorvakanit nimeltä Patch ja Pippin! Patch on utelias mutta ujo pieni poika, kun taas Pippin on rohkea ja hieman Patchia suurempi tyttö. He ovat sisaruksia samasta poikueesta ja nyt vajaan 9 viikon ikäisiä, ja hain heidät kotiin aiemmin tällä viikolla. He ovat niin kovin pikkuruisia, mutta huiman reippaita!

Olen haaveillut omista pupuista vuosikausia, ja jo lapsena lempparini Korkeasaaressa olivat kaniinit, olisin voinut tuijottaa niitä tuntikausia. Olen kuitenkin aina ollut kovin allerginen kaikille eläimille, ja lapsena sain oireita kaverin hamsteristakin, eli en ole koskaan saattanut näitä haaveita toteen. Jokin aika sitten sain kuitenkin tarpeekseni ja kävin allergiatestissä, jonka tuloksen mukaan siedättyminen omalle pupulle voisi olla hyvinkin mahdollista. Tartuin siis tuumasta toimeen, ja nyt meillä on kaksi omaa vauvaa.



Ensimmäiset pari päivää jännitin allergiaoireiden ilmestymistä (joita varten meillä oli kehitettynä oikein kunnon varasuunnitelma), mutta niitä tulikin sitten vain hyvin lievänä. Kissaa, koiraa ja hevosta kun kestän vain sen 10 minuuttia sisätiloissa, sitten alan tukehtua. Näiden vauvakanien kanssa sain alkuun ihan minimaalisia oireita, ja nekin on haihtuneet pikkuhiljaa päivien kuluessa pois, iih! Lisää pupuasiaa videolla (kuvan alla):



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan

Your copyright

& KATRI K. 2020