Slider

Kuulumisia ja lempiasu

heinäkuuta 13, 2023

Heisulivei ja pahoittelut, etten ole hetkeen kirjoitellut tänne blogin puolelle yhtikäs mitään. Olen pyhittänyt heinäkuun alkupuolen levolle, vaikka töissä vielä olenkin - kolmen viikon loma alkaa vihdoin täälläkin sitten reilun viikon päästä. Työkavereista yksi toisensa jälkeen on pistänyt out of office -viestit tulille, mutta olen yrittänyt pitää katseen palkinnossa, eli omassa lomassa sitten, kun muut jo palaavat sorvin ääreen, hehe. Akut alkavat kieltämättä olla aika lopussa, eli loma ei voisi saapua yhtään täydellisempään aikaan. Lomalla on tarkoitus rentoutua kotona, tehdä kaikkea lempparia (eli esim. järjestellä kaappeja :D), käydä podcast korvissa kävelyillä, nähdä ystäviä ja fiilistellä Suomen kesää. Loman päätteeksi suuntaan sitten Kroatiaan viikoksi.

Tänään edessä on jotain tosi jännittävää, josta tulen kertomaan ihan tosi pian lisää, mikäli se onnistuu... Vihjaisin tästä projektista vähän aikaa sitten vlogissa, jossa kipaisin Ikeassa. Ja ei, en ole raskaana, kun joku ehti jo sitä veikata. Lauantaina mennään Jennin kanssa asukuvaamaan, jos Jennin pian syntyvä vauva vielä malttaa hetken odotella vatsassa - nyt eletään ihan viimeisiä, jänniä hetkiä :)



Zara satin shirt
Mango shorts
New Look kitten heels
Celine belt
Iris bag

Kuvissa näkyvä asu on yksi suosikeistani. En kerta kaikkiaan vuosienkaan jälkeen saa tarpeekseni näistä shortseista, jotka omistan ihan varmuuden vuoksi useammassa koossa. Zaran satiinipaita puolestaan on rento mutta siisti valinta ympäri vuoden, ja tuntuu sopivan mihin tahansa alaosaan. Ostin sen käytettynä Zadaan kautta, mutta vastaavaa on Zaralla mallistossa lähes jatkuvasti eri väreissä.

Kuvissa näkyvä laukku on Montenegron tuliaisia aivan huumaavan tuoksuisesta Iris-nahkakaupasta, josta äitini osti itselleen upean beigen nahkarepun. Pidän siitä, että omaperäisessä laukussa on hieman Hermes-henkeä, mutta se ei muistuta liikaa, vaan sisältää myös uniikkeja yksityiskohtia mm. kahvassa ja kahvan metalliosissa. Mukana tuli myös pitkä hihna, mutta toistaiseksi olen käyttänyt laukkua Muumimamma-tyyliin käsivarrella :) Ostin Montenegrosta silloin kaksi asiaa, joista toinen oli tämä, ja toisesta on tulossa oma postauksensa, kunhan ehtisin kuvata sitä varten kuvat. Eihän siitä reissusta olekaan kuin kaksi kuukautta... :D

Ihanaa loppuviikkoa teille kaikille!

Seuraa myös Instagramissa: @katrikonderla
Tilaa kanava Youtubessa: Katri Konderla
Kuvat by Jenni, editointi minä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan

Your copyright

& KATRI K. 2020