Slider

Toukokuun parhaat

kesäkuuta 01, 2023

Niin se vain hurahti toukokuukin ohitse, eli on aika katsoa kulunutta kuukautta taaksepäin ja palata toukokuun parhaisiin juttuihin!

Lämmin sää


Aivan ehdoton ykkönen itsellä, enkä varmasti ole ainoa! On ollut maailman parasta astua ulos sandaaleissa tai loafereissa ja kevyissä vaatteissa ilman pienintäkään pelkoa paleltumisesta! Valo, aurinko ja lämpö antaa ihan uskomattoman paljon energiaa, mutta miksi ihmeessä se tulee meille suomalaisille niin suurena yllätyksenä joka vuosi? Kai sitä talven aikana jotenkin taantuu ja tottuu siihen kylmään ja pimeään, mutta onpahan sitten vielä ihanampi kontrasti tämä kesäsää, heh. Tämä aika on ehdottomasti sitä ihaninta vuodessa, kun koko kesä (ja sen jälkeen ihana syksy ja joulu) on vasta edessä - ai että mä nautin.

Jääkiekon MM


Jääkiekon MM-kisat eivät tänä vuonna oikein olleet Suomen hallussa, mutta silti niitä on parasta seurata joka vuosi, jännittää tiukoissa paikoissa ja hurrata hienoissa. Joka vuosi mietin, että pitäisi ostaa itsellekin sellainen ihana oversized Leijona-paita, mutta joka vuosi se aina jää. Kunnes taas saan itseni kiinni samasta ajatuksesta seuraavana vuonna :D Ehkä ensi kevät on se the vuosi?



Montenegron reissu


Toukokuun kohokohta oli äitin kanssa tehty Montenegron reissu, josta kuvasin kaksi reissuvideota. Joko kävit katsomassa ne Youtuben puolella? Muut reissupostaukset jäivät nyt valitettavasti tästä reissusta tekemättä, asuja lukuunottamatta, mutta kohteena Montenegro oli aivan ihana. Suosittelen yhden reissun aikana yöpymään useassa eri kaupungissa, pari päivää yhdessä kohteessa riittää hyvin ja liikkuminen kaupunkien välillä on mittaritakseilla edullista.

Mökkikauden aloitus


Ensimmäiselle mökkireissulle on vihdoin lähdetty, ja toukokuussa sain jo esimaistiaisia, kun kävin laittamassa mökkiä kesäkuntoon isäni kaverina. Jos pitäisi valita yksi asia, mikä on kesässä itselleni tärkeintä ja parasta, niin se olisi ehdottomasti mökkeily! Mökkimme sijaitsee Mikkelissä noin vartin ajomatkan päässä keskustasta ja isäni kodista, eli sijainti on täydellinen: pääsemme landetunnelmaan, mutta pystymme mökiltä käsin helposti puikahtamaan myös kaupunkiin. Mökkikausi on nyt avattu, ja se on parasta koko maailmassa!



NA-KD jeans
Zara bodysuit
New Look sandals
Saint Laurent bag

Kesävaatetus


Toukokuussa kaivoin varastosta kaikki ihanat kesävaatteet, eli pellavapaidat, sortsit, mekot ja sandaalit. Kuvasin teille kesävaatekaappivideon, joka sai hurjasti hyvää palautetta, kiitos siitä! En ole oikein ennen syttynyt kesäpukeutumiselle, mutta viime vuosina olen löytänyt sen oman tyylini ja nyt olen ihan fiiliksissä resort-viboista ja kesähelmoista. On niin ihanaa, kun ulos ovesta lähtiessä ei tarvitse paketoida itseään 75 kerroksella :D

Uusi saliohjelma


Tehtiin ystäväni Wilman kanssa Maikki Marjaniemen Rasvanpoltto-ohjelma loppuun ja ostettiin heti perään kakkososa, joka on ollut ihan superhyvä ja tehokas! Olen tehnyt ekaa kertaa bulgarialaisia kyykkyjä ja yllätyin, että edes pystyn niihin :D Huh, mikä liike!

Mitkä oli teidän parhaita juttuja toukokuussa?

Seuraa myös Instagramissa: @katrikonderla
Tilaa kanava Youtubessa: Katri Konderla

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan

Your copyright

& KATRI K. 2020