Slider

Tämän viikon suunnitelmia ja lempishortsit

toukokuuta 30, 2023

Kesäkuu kolkuttelee jo ovella, vitsit miten nopeasti toukokuu hurahtikaan ohitse! Toukokuuhun mahtui surun lisäksi paljon kivoja juttuja, eli se nyt jo perinteinen kuukauden parhaiden asioiden listaus on tulossa blogiin torstaina. Tänään olen suuntaamassa ensimmäistä kertaa vuosiin kasvohoitoon, taisin edellisen kerran käydä sellaisessa kymmenisen vuotta sitten, hupsista. Menen ensimmäistä kertaa ikinä kokeilemaan LPG-hoidon ja kasvohieronnan yhdistelmää, ai vitsi että odotan sitä tosi kovasti! Kasvohoidon jälkeen suuntaan näkemään ystävääni Iidaa.

Olen odottanut tätä kuluvaa viikkoa kuin kuuta nousevaa, kun vihdoin pääsemme huomenna suuntaamaan mökille ja starttaamaan mökkikesän oikein kunnolla! Teen mökiltä käsin muutaman etäpäivän, niin saadaan mökkireissua pidennettyä viikonloppua pidemmäksi. On erityisesti kesällä niin ihanaa, että työnantajani sallii joustavasti etätöiden tekemisen, niin pystytään tekemään pitkiä mökkireissuja ilman eestaas ajelua. Sääennuste ei tällä hetkellä lupaa mitään parhaimpia aurinkokelejä, mutta riittävän hyvää kuitenkin, eli tästä tulee varmasti ihana reissu :)



New Look shirt
Mango shorts
Gucci loafers
Coach bag

Tämä asu on ollut mielessä jo viime kesästä asti toteuttaa, ja se on yksi ehdottomista lemppareistani! Lempishortseilla, lempipaidalla ja freeseillä valkoisilla asusteilla ei vaan voi mennä vikaan :) En tule varmaan koskaan kyllästymään näihin shortseihin, jotka ovat olleet vaatekaapissani jo pari vuotta! Ne miellyttävät silmääni niin paljon, että omistan ne useammassa koossa, painonvaihteluiden takia.

Rakastan shortsien kaunista vekkileikkausta, täydellistä pituutta ja sitä, että ne ovat kuitenkin siistit ja suhteellisen slimmit. Toisin sanoen siis ihan täydelliset! Nämä olisi ihana omistaa myös mustana ja valkoisena, mutta valitettavasti Mango toi nämä toissa vuonna markkinoille vain tässä värissä. Ehkä vielä joskus...

Iloista tiistaita teille kaikille!

Seuraa myös Instagramissa: @katrikonderla
Tilaa kanava Youtubessa: Katri Konderla
Kuvat by Jenni, editointi minä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan

Your copyright

& KATRI K. 2020