Slider

Kokovalkoinen asu ja Helsingin reissu

kesäkuuta 27, 2023

Tajusin juuri, että postauksen otsikko kuulostaa varmaan tosi hämmentävältä, koska mehän asutaan Helsingissä?! Se tarkoittaa kuitenkin sitä, että ollaan vietetty Mikkelissä mökillä nyt noin viikko, ja tultiin eilen illalla Helsinkiin yhdeksi yöksi töiden vuoksi. Pestiin samalla vähän pyykkiä, havaittiin astianpesukoneemme rikkoutuneen (ääh!!) ja nautittiin itikattomasta ilmapiiristä, ollaan nimittäin päästä varpaisiin täynnä puremia, erityisesti Joe-raukka. Tänään illalla suunnataan sitten takaisin mökille, jonne huomenna seuraamme liittyy yhdeksi yöksi ystäväni Siru ja perjantaina sitten veljeni perhe.

Lauantaina saadaan vierailulle setäni perhe kera serkkuni, joka perheineen asuu Seattlessa - en malta odottaa jälleennäkemistä! Serkkuni asui ennen Lontoossa, joten näimme viimeisen vuosikymmenen ajan suhteellisen tasaisin väliajoin, mutta hän muutti viime vai toissa vuonna Seattleen, joten emme ole nyt nähneet vuosiin. Ihana nähdä hänet perheineen, sekä tietysti myös setäni, jonka viimeksi näin surullisissa merkeissä toukokuussa hautajaisissa.

Cubus linen shirt
Lindex trousers
New Look sandals
Saint Laurent bag


Nämä asukuvat ovat Kotorista toukokuulta, ja napsittu tosi harmaana päivänä juuri ennen rankkasadetta. Housut ovat äitini kaapista, ja 1-2 kokoa minulle liian isot, mutta vyöllä kurottuna ne näyttivät mielestäni kivoilta pellavapaitaan yhdistettynä - mitä olette mieltä? :) Edelleen julistan pellavapaitojen ylivertaisuutta kesävaatteena, niistä on ihan kaikkeen siististä toimistopaidasta rantaliehukkeeseen. Ihan voittamaton vaatekappale!

Mietin ihan pienen ohikiitävän hetken keväällä, että myisin pois tämän Saint Laurentin Sunset-laukun, mutta onneksi en tehnyt niin, sillä en oikeastaan missään vaiheessa ole kyllästynyt tähän. Myyntiajatukset tulivat lähinnä siitä, että käytän nykyään enemmän kultaisia metalleja kuin hopeisia, mutta kyllä kaapissa on silti hyvä olla yksi hopeinen vaihtoehtokin. Rakastan myös tämän vähän rokkaavampaa tyyliä, joka tulee tuosta krokokuvioidusta kiiltonahasta. Tämä laukku on muuten ihan tuhoutumaton, sillä ahkeran 3 vuoden käytön jälkeen siinä näkyy ihan tosi vähän mitään käytön jälkeä!

Iloista tiistaita teille kaikille!

Seuraa myös Instagramissa: @katrikonderla
Tilaa kanava Youtubessa: Katri Konderla

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan

Your copyright

& KATRI K. 2020