Slider

MATKAVLOG: Tivat, Montenegro

toukokuuta 13, 2023

Montenegron reissu on nyt tosiaan taputeltu, ja palasin Suomeen tämän viikon keskiviikkona. Yllärituliaisena toin mukanani pienen vatsapöpön, jonka kourissa vierähti pari päivää - oli muuten elämäni hirveimmät vatsakrampit... Äitillä oli sama juttu, eli joko saatiin pöpö lentokoneesta tai sitten esim. ravintoloiden jääpaloista, joista kyllä suurin osa pitäisi olla pulloveteen tehtyjä.

Montenegro oli kohteena aivan ihana, ja voin suositella sitä ihan täysillä. Sää suosii, hintataso on edullinen, paikalliset ystävällisiä ja ympärillä on niin paljon kauneutta! Suosittelen pysymään aina yhdessä kaupungissa n. 3 yötä, se riittää oikein hyvin. Etäisyydet ovat lyhyitä ja mittaritaksit edullisia kaupunkien välillä siirtymiseen sekä lentokentille. Kuvasin molemmista kaupungeista oman reissuvloginsa, ja pidemmittä puheitta tässä tulee matkan ensimmäisen osuuden, eli Tivatin, reissuvideo!

Tivatissa keskityttiin lähinnä lepäämään, rentoutumaan ja syömään, ja seikkailtiin Kotorin puolella sitten enemmän :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan

Your copyright

& KATRI K. 2020