Slider

Pellavapaita ja bikershortsit

toukokuuta 17, 2023

Heisulivei! Reissusta tosiaan kotiuduin viikko sitten, mutta toin mukana yllättäen viime torstaina alkaneen vatsapöpön, jonka oli saman napannut myös äitini. Onneksi nyt ollaan jo paremmalla tolalla, mutta päiviä kestäneet hurjat vatsakrampit olivat kyllä välissä ihan traumatisoivan kovia! Niin kovia, että Joe meinasi jo lähteä ajamaan meikäläistä päivystykseen, huh. Onneksi lopulta menivät ohi, ja särkylääkkeestäkin oli vähän apua niihin kaikista hirveimpiin.

Ihanan leppoisasta lomarytmistä Montenegrossa palasin arjen sykkeeseen Helsinkiin, ja olen viilettänyt ihan tukka putkella siitä asti, kun maha alkoi sen kestää, heh. Ihailen suuresti ihmisiä, jotka saavat vuorokauden 24 tuntia riittämään sataan ja tuhanteen asiaan ja tekevät sen väsähtämättä. Olen mielestäni tosi hyvä ajanhallinnassa, enkä mielestäni edes tee ihan hirveästi asioita arjessa, mutta silti koko ajan on vähän kiire. Valtaosan ajasta haukkaavat tietysti päivätyöt, freelancerhommat, sisällöntuotto ja salikäynnit. Ehkä se kiire on enemmänkin pään sisäinen tunne, jota voisi jotenkin treenata rauhoittumaan? Vinkkejä otetaan mielellään vastaan!



Zara linen shirt
House biker shorts
Gucci loafers
Louis Vuitton bag
H&M sunglasses

Montenegron reissun aikana tuli kuvattua useammatkin asukuvat, enkä voi uskoa, miten hienosti näkövammainen äitini siitä selviytyi ja kaiken lisäksi vielä suuresti nautti! Keksittiin meille superhyvin toimiva kuvaussysteemi, jossa äiti käyttää kaukosäädinnappulaa, ja homma sujui kuin vettä vaan. Äiti oli oikeasti ihan kikseissä, miten kivaa asujeni kuvaaminen oli, ja joka päivä höpötti, että mennäänkö tänään kuvaamaan. Hän haluaa kuulemma lähteä Helsingissäkin mun asukuvaajaksi, siis niin ihana mama! ❤

Asu on viime kesän vakkariunivormu, jossa hipsutin menemään varmaan 70 % kesästä: bikershortsit ja joku pellavapaidoistani. Tämä kombo on ihan paras helteelle, sillä pellava pysyy viileänä, ja bikershortsit estävät reisien hiertymistä yhteen. Olen viime vuosina fiilistellyt jotenkin tosi paljon edesmenneen Diana-prinsessan tyyliä, ja hänen tavaramerkkinsähän oli juurikin bikershortsit ja löysä yläosa. Toimii erinomaisesti vielä vuosikymmentenkin jälkeen, vai mitä olette mieltä?

Tänään suuntaan iltasella Mikkeliin isäni luoksi kolmeksi yöksi, mukavaa huomista helatorstaita teille kaikille!

Seuraa myös Instagramissa: @katrikonderla
Tilaa kanava Youtubessa: Katri Konderla

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan

Your copyright

& KATRI K. 2020