Slider

Huhtikuun parhaat ja trenssiasu

toukokuuta 01, 2023

postaus sisältää mainoslinkkejä*

Aurinkoinen sää


Varmaan ihan koko kuukauden ykkösjuttu, tuo ihanan aurinkoinen ja lämpöinen kevätsää! On ollut aivan ihana käpötellä kuivalla asfaltilla, kevyemmillä kengillä, ja nauttia silmiä häikivästä huhtikuun auringosta. Kyllä valo vaan tuo energiaa kiireenkin keskelle ja on ihana, kun ulkona ei ole enää kurja olla pienellä tuulellakaan. Kummasti nautittiin asukuvien napsimisestakin Jennin kanssa ihan eri tavalla, kun ei jäädytty enää pystyyn :D

Synttärihuumaa


Huhtikuussa meidän lähiperheessä vietetään kolmen henkilön synttäreitä, ja 18.4. juhlittiin äitini 60-vuotissyntymäpäiviä! Käytiin perheen kanssa ihanalla illallisella Maya Bar & Grillissä, vitsi siellä vaan on aina niin hyvää ruokaa. Ainoa, mikä ei vakuuttanut, oli jälkkärichurrot, mutta muuten kaikki ruoka oli ihan todella herkullista. Kävin ostamassa äitille aivan valtavan upean kukkakimpun, ja tällä viikolla suunnataan vihdoin hänen kanssaan synttärireissulle Montenegroon!

black-wide-leg-trousers-outfit-inspiration-short-trench-coat-ysl-loulou-small-3 black-wide-leg-trousers-outfit-inspiration-short-trench-coat-ysl-loulou-small-1 black-wide-leg-trousers-outfit-inspiration-short-trench-coat-ysl-loulou-small-2

New Look trench coat (*link)
H&M trousers
Zara body
Converse shoes
Celine belt
Saint Laurent bag

Kampaaja


Kävin ekaa kertaa viiteen kuukauteen kampaajalla vähän freesaamassa päätä, ja olen nyt ehkä saanut tehtyä päätöksen, että alan kasvattaa omaa väriä takaisin. Teen sen alkuun raidoittamalla, mutta voi olla, että jossain vaiheessa päädyn vain sävyttämään vaaleammat latvat oman värisemmäksi. Täytyy pohtia asiaa vielä... Oma värini on myös blondi, mutta huomattavasti tummempi sellainen, kuin mitä nyt olen raidoittanut viime vuosina.

Youtube


Päätin huhtikuussa aloittaa tubettamisen aktiivisemmin, kanavani löytyy täältä! Tavoitteena on tehdä yksi video viikossa tai ainakin kolme kuukaudessa, tosin se voi tehdä vähän tiukkaa aina ajoittain. Niinä viikkoina, kun kalenterissa on paljon menoa, näen myös ihmisiä, jotka eivät tykkää olla kamerassa. Samoin mieheni ei tykkää kovinkaan paljon olla somessa esillä, eli pienessä kodissa kuvaaminen on välillä vähän konstikasta. Mutta yritän parhaani, koska nautin ihan tosi paljon tuosta videoprosessista ja uusien juttujen opettelusta :)

Self care


Huhtikuu oli koko kevään kiireisin kuukausi, mutta yritin silti ympätä pieniä kotihemmotteluhetkiä sinne tänne, minne niitä ehdinkään mahduttaa. Kasvo- ja hiusnaamioita, kynsien laittoa ja sen sellaista. Vaikka se tarkoittaisi multitaskingia, on silti olo paljon pirteämpi, kun esimerkiksi iho voi hyvin, ja kiireen keskellä olo on levollisempi ja parempi!

Mikä oli teidän huhtikuun huippuhetki? :)

Seuraa myös Instagramissa: @katrikonderla
Tilaa kanava Youtubessa: Katri Konderla
Kuvat by Jenni, editointi minä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan

Your copyright

& KATRI K. 2020