Slider

Muutoksia matkasuunnitelmiin ja mitä suloisin kevättakki

huhtikuuta 25, 2023

Heisulivei! Huhtikuu se hurahtaa ihan ohitse, kun kalenteri on niin täynnä menoja. Seuraava henkinen vapaapäiväni ilman suunnitelmia on vasta vapunpäivä, mutta toisaalta olen iloinen, että päivät hurahtaa ohitse nopeasti, koska ensi viikolla vihdoin suuntaan Montenegroon! Koska olen nopeiden liikkeiden nainen, sain eilen extemporena päähäni tehdä hieman muutoksia meidän reissuun äitin kanssa, hehe... Alunperin oltiin siis menossa seitsemäksi yöksi Tivatiin, mutta keksin, että ollaankin ensin kolme yötä Tivatissa ja sitten neljä yötä Kotorissa - näin saamme käytyä kivasti läpi kaksi eri kaupunkia, yhdellä reissulla.

Alunperinkin Kotor oli kirkkoineen, vanhoine kaupunkeineen ja ravintoloineen suunnitelmissa päiväreissun verran, mutta mitä enemmän tutustuin siihen kohteena, sitä enemmän se veti puoleensa useamman yön verran. Onneksi onnistui hyvin vielä muutokset Tivatin hotelliin, ja nyt on molemmat majoitukset varattu, jee! :) Kolme ja neljä yötä tuntuu mukavan tasapainoiselta kokonaisuudelta, ja Kotoristakin päästään hyvin Tivatin lentokentälle ja paluulennollemme Suomeen.

asos-design-short-khaki-green-spring-coat-trench-white-jeans-outfit-ysl-sunset-medium-2 asos-design-short-khaki-green-spring-coat-trench-white-jeans-outfit-ysl-sunset-medium-1 asos-design-short-khaki-green-spring-coat-trench-white-jeans-outfit-ysl-sunset-medium-3

ASOS Design jacket
H&M jeans
Converse shoes
Saint Laurent bag

Kuvissa näkyy yksi kevään lempiasuistani, erityisesti olen ihastunut tähän takkiin. Löysin sen viime syksynä Asoksen aleista edullisesti, ja näin jo mielessäni nuo ihanat hihat valkoisten farkkujen kaverina. Suosin ylipäätään tosi neutraaleja värejä vaatekaapissani, mutta väripilkkuina siellä on paljon khakin vihreää. Kaunein väri ikinä!

En ole vieläkään ehtinyt hakea niitä kesävaatteita ullakolta ja pakata talvitakkeja sinne, mutta ehkä sitten viimeistään vapunpäivänä, heh. Kova ikävä on jo pitkääkin trenssiä ja erityisesti tätä cargotakkia, jossa suorastaan asun aina kaikki pikkuisenkin vilpakat kesäillat.

Iloista tiistaita!

Seuraa myös Instagramissa: @katrikonderla
Tilaa kanava Youtubessa: Katri Konderla
Kuvat by Jenni, editointi minä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan

Your copyright

& KATRI K. 2020