Slider

Kuulumisia ja täydellinen ribbimekko kesään

huhtikuuta 18, 2023

postaus sisältää mainoslinkkejä*

Heisulivei ja iloista tiistaita! Huhtikuu on ollut ihan hirmuisen kiireinen, enkä ole ehtinyt tänne blogin puolelle tulla jutustelemaan. Kiire on johtunut osittain freelancertöistä ja osittain siitä, että tosi kova flunssa ryösti itseltäni huhtikuusta yli viikon. Nyt aletaan onneksi olla jo parempaan päin, ja huomaan tuon viikon pakkolevon myös tehneen loppupeleissä tosi hyvää! Vaikka vielä kärsin jälkioireista, olen silti yhtäkkiä energisempi ja olo on henkisesti ihanan levännyt.

Alunperin tuo flunssaviikko oli tarkoitus pitää kevätlomaa, mutta sain onneksi sitten lomapäivät vaihdettua sairaspäiviksi, eli ne säästyivät :) Lomasuunnitelmina mulla oli suunnata Tampereelle päiväreissulle ystäväni Riikan yksivuotiaan juhliin, nähdä kavereita, asukuvata ja puuhailla kotona kaikenlaista, mm. vihdoin hoitaa pois alta meidän toisen verhokiskon asennus, joka on odotuttanut itseään nyt kohta kolmisen vuotta... Hups. No, ei ollut sen aika vieläkään :D

neulemekko-tyyli-ideoita-knitted-dress-khaki-blazer-1 neulemekko-tyyli-ideoita-knitted-dress-khaki-blazer-2 neulemekko-tyyli-ideoita-knitted-dress-khaki-blazer-3

Zara blazer
New Look dress (*link)
Converse shoes
Saint Laurent bag

Siis jos kellään on hakusessa maailman täydellisin hihaton neulemekko, joka sopii sekä kevääseen, kesään että syksyyn, kannattaa ehdottomasti tsekata *tämä! Itseltäni löytyy menneiltä vuosilta tämä sama ennestään pitkähihaisena versiona, ja olin onnesta soikeana, kun New Look toi kevätmallistoonsa myös hihattoman version. Tulen asumaan tässä niinä kesäiltoina, kun haluan käyttää mekkoa, mutta ilma on sen verran vilpoisa, ettei esim. puuvillamekko riitä.

Vuosia yritin etsiä sitä täydellistä ribbimekkoa, mutta kaikki oli joko epämukavia tai epäimartelevia. Tässä mallissa kangas on joustavaa ja mukavaa, eikä se pureudu jenkkakahvoihin, vaan laskeutuu tosi kauniisti, score! Hiljaisesti haaveilen myös tuosta *toisesta mink-värisestä, joka mulla itseasiassa löytyykin pitkähihaisena versiona... Sekin olisi aivan upea kesään, ruskettunutta ihoa vasten.

Mekko pääsee päälle myös tänään, kun rakas äitini täyttää 60 vuotta, ja sen kunniaksi suunnataan illalla koko perhe syömään ❤ Todellinen luottotuote, joka tulee olemaan vaatekaapissani varmasti vuosikausia!

Seuraa myös Instagramissa: @katrikonderla
Tilaa kanava Youtubessa: Katri Konderla
Kuvat by Jenni, editointi minä

2 kommenttia:

  1. Tuo jakku on kyllä aivan ihana! Ja hame just sellanen joka on pitkään kutkuttanut takaraivossa, että olisi kiva lisä omaan vaatekaappiin. Se näyttää niin ihanalta, rennolta ja siistiltä eli sopii tilaisuuteen kuin tilaisuuteen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentista, Paula! ❤ Tämä bleiseri on kyllä ihan mun lemppari kaikista omistamistani, ja tää on ollut Zaran valikoimassa jo useamman vuoden putkeen! Voin suositella tuota mekkoa ihan täydestä sydämestä, siitä saa asusteilla sekä päivä- että iltakelpoisen :)

      Poista

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan

Your copyright

& KATRI K. 2020