Slider

Ihana joulu brittiperheen kanssa

joulukuuta 28, 2022

Nyt on meidän ensimmäinen yhteinen joulu brittiperheen kanssa virallisesti taputeltu, ja vitsit, miten ihanaa meillä oli yhdessä! Haettiin heidät Helsinki-Vantaalta 21.12. ja pääsin vihdoin tutustumaan kälyyni ja anoppiini paremmin, sillä aiemmat tapaamiset ovat aina olleet max. muutaman tunnin kestoisia. Löhöttiin joulupyjamissa upeassa ja isossa Airbnb-kämpässä jouluelokuvien, hyvien ruokien ja keskustelujen parissa 6 päivää ja saunottiin joka ilta. Muina Suomi-kokemuksina heidän tuli koettua mm. lumiukon tekoa, päiväreissu Tallinnaan, suomalaisia jouluruokia, torttujen ja pipareiden leipominen, Allas Sea Pool, Tuomaan markkinat ja pulkkamäki - ihan tehokas reissu ensimmäiseksi Suomen keikaksi :D Järjestettiin myös tapaaminen mun perheen kanssa, mikä meni kielimuurista huolimatta oikein mukavasti.

Eilen aamulla oli suru puserossa, kun Joe vei heidät aikaisin lentokentälle, ja me palattiin takaisin normaaliin elämään ja töihin. Ehdittiin yksi ilta hengähtää kotona, kunnes tänään puksutellaan illalla töiden jälkeen vielä Mikkeliin juhlistamaan 60 vuotta täyttävää isääni ja uutta vuotta. Itse onneksi lomailen vielä huomisen ja ylihuomisen, sillä lepo tulee turistioppaana ja 3-vuotiaan viihdyttäjänä toimimisen jälkeen tarpeeseen, vaikka meillä olikin ihan unelmaviikko. Sairastin myös joulukuussa aika kovan koronan, josta on jäänyt jälkioireina aika paha väsymys, tukkoisuus ja aivosumu - toivottavasti tämä ei tule kestämään kuukausia...

nanso-ylle-14 nanso-ylle-26 nansoylle nanso-ylle-25 nanso-ylle-1

Nanso coat
Esprit scarf
New Look leather leggings
New Look boots
Chanel bag

Tullaan Joen siskon kanssa niin hyvin toimeen, että voitaisiin olla siskoja tai lähes parhaita ystäviä - suruttaa ihan tosi paljon, että asutaan niin kaukana toisistamme. Hänellä on myös maailman suloisin 3-vuotias tytär, joka oli Suomessa mukana, ja jonka kanssa sylittelin ja halailin ahkerasti koko viikon ♥ Sain häneltä maailman parhaita cwtcheja, joka on walesilainen sana erityisen lämpimälle ja rakkaudentäyteiselle rutistukselle. Sen määritelmä kuuluu näin: "Cwtch is a Welsh language and Welsh-English dialect word meaning a cuddle or embrace, but with a sense of offering warmth and safety." Munasarjat poksui menemään koko viikon, kun hän oli niin ihana!

Joe suunnittelee käyvänsä Walesissa tämän kevään aikana jossain vaiheessa, mutta voi olla, etten lähde sille reissulle vielä mukaan. En voi eläinallergioideni vuoksi olla yötä hänen perheenjäsentensä luona, jolloin reissu vaatii aina hotellia tai Airbnb-kämppää, ja muutenkaan Joe ei ole käynyt Briteissä moikkaamassa läheisiään sitten 2021 lokakuun. Suunnittelin siis, että hän voisi kevään reissun tehdä itsekseen, ja tehtäisiin toivottavasti sitten toinen reissu ensi syksynä tai joulun alla yhdessä :)

Miten teillä sujui siellä joulujen vietto, ja onko suunnitelmia uudeksi vuodeksi?

Seuraa myös Instagramissa: @katrikonderla
Tilaa kanava Youtubessa: Katri Konderla
Kuvat by Jenni, editointi minä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan

Your copyright

& KATRI K. 2020