Slider

VLOG: Joulureissu Lontooseen

joulukuuta 12, 2022

Pitkästä aikaa reissuvlogin aika! Käytiin ystäväni Sirun kanssa 4 yön reissulla Lontoossa, ja kuvasin siitä lyhyen videon :) Lontoossa oli ihan mielettömän kaunista näin joulukuussa, tulen jakamaan bloginkin puolella pian myös kuvia kaikista noista ihanista koristuksista, joita siellä spottailtiin kuumat juomat kädessä kävellessä.

Videon pääset katsomaan kuvan alta!

videokansi-lontoo-joulu

2 kommenttia:

  1. Ihana video. Kävin itse viime kesänä ensimmäisen kerran Lontoossa.olen aiemmin vähän vältellyt,sillä olen ajatellut sen olevan vähän booooriiing place to be. Enkä voi kuin myöntää,että olen ollut todella väärässä. Olen siis ihan viisikymppinen nainen ja aikuiset tyttäreni saivat houkuteltua minut matkaseuraksi.Ajattelin,että kun on asunut Amerikassa ja reissannut siellä,niin joku Lontoo ei tunut missään. Oli ihana nähdä joululontoo ja taidampa suunnitella vuoden päähän pikku visiittiä sinne.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentista ja niinpä!! Lontoo on ihan oma maailmansa, ja kuitenkin niin erilainen kuin vaikka juurikin Jenkit ja Australia. Suosittelen joulunaluselle reissua Lontooseen, oli ihan ykkönen <3

      Poista

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan

Your copyright

& KATRI K. 2020