Slider

Marimekko Urna

elokuuta 16, 2022

Täytin toissaviikolla 31 vuotta ja kyllä se vain täytyy todeta, että vuosi vuodelta itselläni on yhä vähemmän mitään varsinaisia synttärilahjatoiveita. Kaikki, mitä tarvitsen tai haluan, tulee ostettua vuoden mittaan itse, ja synttäreiden tai joulun kolkuttaessa kulman takana toivelistalla ei ole oikeastaan mitään. Tämä stressaa erityisesti isääni aivan suunnattoman paljon! :D Sama oli tänä vuonna, eli sori vaan, iskä...

Sain siis synttärilahjaksi perinteiseen tyyliin rahaa, josta halusin sijoittaa osan Lontoon matkakassaan ja osan johonkin pysyvämpään. Niinpä ostin eräänä lomapäivänä Marimekon Juvan outlet-myymälästä vihdoin jotain, josta olen kauan haaveillut, nimittäin Marimekon upean ja valtavan suuren Urna-maljakon! Maljakko pääsi heti synttärinä käyttöön, kun sain Joelta aivan ihania ja Urnaan täydellisesti istuvia synttärikukkia. ♥En osaa päättää, kumpi on täydellisempi, maljakko vai nämä kukat? Ainakin yhdessä ne ovat ihan lyömätön pari.

Kaikista ihaninta oli se, että vielä Lontoostakin palattuani (eli 8 päivää synttäreiden jälkeen!) nuo kukat ovat edelleen täydessä loistossa. Pelkäsin saavani nauttia niistä vain nuo pari päivää ennen reissuun lähtöä, mutta ilo olikin pidempiaikaisempi.

Ihanaa tiistaita teille kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan

Your copyright

& KATRI K. 2020