Slider

Loma, olit ihana

elokuuta 15, 2022

Niin se vain kolme viikkoa hurahti, ja tänään on edessä paluu töihin ja sorvin ääreen. Ehdin lomalla tehdä paljon kaikenlaista ihanaa; tuli mökkeiltyä Mikkelissä ja nähtyä perhettä, tavattua paljon kavereita Helsingissä ja Tampereella, juhlistettua synttäreitä, kuvattua Jennin kanssa useaan otteeseen sekä tietenkin nyt viimeisimpinä päivinä vielä Lontoossa reissatessa.

Kaikki loman aktiviteetit olivat sopivassa tasapainossa lepoon nähden, ja koen palautuneeni ihan hyvin. En ehkä ihan täpötäysin, mutta riittävästi ajatellen tulevan syksyn työkiireitä :) Rakastan syksyä, ja odotan jo kovasti ensimmäisiä kunnon ruskalehtiä, ai että.ASOS dress
New Look flats
2nd hand bag
H&M hat

Tulen varmaan ikuisesti muistamaan, kuinka näitä kuvia Kumpulassa kuvatessa pieni tyttö tuli viereeni oikein silmät lautasina suloisesti ja hiljaa tuijottamaan… Hetken päästä hän keräsi rohkeutensa ja tuli kertomaan, että ”sä oot tosi ihana, oot ihan tosi kaunis”. En siis kestä! Olin aivan sydän sykkyrällä koko loppupäivän ja vielä seuraavankin. Taisi kukkien, mekon ja heinähatun yhdistelmä ihan lumota pienen keijukaisen!

Ei siinä, sillä pidän itsekin näistä kuvista ja asusta tosi paljon. Mekko pääsi helteisen loman aikana moneen otteeseen päälle ja oli ilmavan mallinsa ansiosta aivan nappivalinta kuumalla kelillä.

Vieläkö siellä lomaillaan, vai oletteko tekin suunnanneet jo takaisin töihin ja opiskeluihin?

Pics by Jenni, edit by me

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan

Your copyright

& KATRI K. 2020