Slider

Kesäkuulumisia

heinäkuuta 22, 2022

Ihanaa kesäaikaa kaikille! En voi sitten millään uskoa, että kohta heinäkuu on ohitse - en ole ehtinyt viettää kesää lähes laisinkaan. En ole käynyt rannalla, nautiskellut aamupaloja kesäkahviloissa, pelannut pelejä Lintsillä (laitteita kolmekymppinen vatsani ei enää nykyään kestä), suppaillut, nauttinut valoisista kesäöistä tai käynyt piknikillä. Somen vuoksi täällä päässä iskee siis aivan massiivinen fomo, mutta yritän pistää jäitä hattuun ja muistaa, että oma kolmen viikon kesälomani on vasta edessä. Ja se alkaa tämän päivän jälkeen, eli lasken jo tunteja ja minuutteja läppärin sulkemiseen ja out of office -viestiin...

Muutama ihana kesäaktiviteetti on onneksi tullut jo tänä kesänä koettua; Korkeasaari pienen veljenpoikani kanssa, ihana yli yön Tallinnan reissu Joen kanssa, herneiden ja marjojen mussutusta ja jo pariin otteeseen mökkeilyä. Lomalla suunnitelmissa on nähdä ystäviä, mökkeillä, kierrellä kirppareita, käydä päiväseltään Tampereella ja loman loppuhuipennuksena sitten vielä Lontoon reissu, jolle suuntaan tällä kertaa yksin. En malta odottaa!



ASOS skirt
New Look shirt
RAID London flats
Chanel bag

Myös synttärit ovat edessä parin viikon päästä, eikä päässä liiku mitään ajatuksia sen suhteen, miten niitä haluaisin juhlistaa... Ehkä ajatukset tästä vielä selkiytyy, onhan tässä vielä muutama viikko aikaa :)

Miten teidän kesäaika on sujunut? Luetteko vielä tätä blogia, eli kannattaako tätä päivitellä?

Pics by Jenni, edit by me

4 kommenttia:

  1. Todellakin luen. 😍 Kannattaa ehdottomasti päivittää. Saatan toki olla tässä suhteessa puolueellinen. 😊

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No sä ootkin ihan superpuolueellinen hehe <3

      Poista
  2. Ihana hame ja onneksi se loma viimein koittaa ❤️ Rentouttavaa elokuun lomailua ja Lontoon reissu kuulostaa mahtavalta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ihana <3 Lontoon reissu oli I H A N A !!

      Poista

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan

Your copyright

& KATRI K. 2020