Slider

Se täydellinen valkoinen pusero

toukokuuta 04, 2022

Huhheijaa, miten kiireisissä merkeissä alkuviikko on sujunutkaan! Maanantaina vietin illan freelancer-sometöiden parissa, ja ne on mun lempparijuttu ikinä. On parasta saada tehdä töitä alalla, jota rakastaa, ja joka ruokkii toimistotyön vastapainoksi sitä luovaa puoltani - kummallekin on tarvetta, koska pidän myös järjestelmällisyydestä ja toimistorottailusta, heh. Tänään on illalla taas luvassa samaa hommaa, ja vietinkin eilisillan suunnitellen sisältöä, jota tänään on tarkoitus asiakkaalle sitten tuottaa. Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty, eikö vain!

Eilen aamulla läheiseni oli leikkauksessa, jota jännitin koko aamupäivän. Onneksi kaikki meni juuri niin hyvin kuin voi mennä, ja tänään odotellaan sitten tietoa ensimmäisen jälkitarkastuksen tuloksista. Kävin häntä nopeasti moikkaamassa Meilahdessa, onneksi koronatilanne on hellittänyt sen verran että ainakin joillain osastoilla nopeat vierailut ovat sallittuja.Newlook *blouse
Newlook jeans
Newlook bag
RAID Shoes loafers

Kuvissa näkyvä *paita on uusi löytö New Lookilta, ja herranjestas, miten hyväksi tämä on osoittautunut. Kangas ei rypisty sitten millään ja laskeutuu kauniisti, ja malli on sopivan rento ja oversize, muttei kuitenkaan telttamainen. Harkitsen vakavasti toisen mokoman hankintaa, niin hyvä wardrobe staple tämä parin viikon kokemuksella on. Olen yhdistänyt paitaa niin farkkuihin kuin hameisiinkin, ja edes helma solmittuna kangas ei rypisty, kun avaan solmun. Ihan mieletön löytö!

Iloista keskiviikkoa sinne kaikille!

Pics by Jenni, edit by me

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan

Your copyright

& KATRI K. 2020