Slider

Meidän vappu 2022

toukokuuta 02, 2022

Vappu sujui täällä oikein rauhallisissa tunnelmissa. Kävin aattona kuvailemassa Jennin kanssa, ja leivoin kotiin tultuani donitseja, tällä kertaa valkosuklaa- ja kinuskikuorrutteilla. Käytin taikinaohjeena K-ruoan ohjetta, ja kuorrutteisiin Kinuskikissaa - tämä oli oikein oiva kombo! Erityisesti kinuskikuorrute oli aivan superhyvää, ja tunnustan, että saatoin melkein nuolla kattilan sen keitettyäni...

Silti täytyy todeta, ettei donitsit kyllä voita sitä oikein rapeaa, öljyssä kypsennettyä ja sokeroitua rinkulaista vappumunkkia... Donitseja on kuitenkin helpompi tehdä ja hauskempi koristella, eli tämä tulee varmasti pysymään omana vappuperinteenä for years to come! Munkit ostan oheen sitten kärsivällisemmiltä leipureilta, heh.Käytiin aattona myös pienellä vappukävelyllä Joen kanssa ja fiilisteltiin heräilevää luontoa ja kaikkialla pursuilevia kukkasia. Ennen kuin muutimme tänne itä-Helsinkiin, en edes tajunnut, miten paljon tämä pääkaupunkikin oikeasti kukkii - Jätkäsaaresta kun ei löytynyt tuolloin kuin muutama istutettu puu. Nyt kun asumme täällä luonnon keskellä, niin vitsi tämä näky keväisin ja kesäisin on aivan mieletön!

(Ja niin on sen puoleen siitepölyallergiatkin, attshiuhh.)Eilen tehtiin kotiin vielä oikein kunnon kevätsiivous, ja saatiin iltapäivästä kylään kaveripariskunta sekä heidän ihana pieni tyttövauva. Sain tankattua oikein kunnon vauvasylittelyä, ai että! Syötiin pesto-juustocroissanteja, munkkeja ja herkkuja, ja pelattiin meidän talvella ostamaa What do you meme -peliä. Vitsit se oli hauska tällein porukassa! Meiltä löytyy myös New phone who dis -peli, mutta siihen ei ehditty, kun vauva alkoi väsähtää ja kaverit lähtivät kohti kotia.

Oikein mukava ja rauhallinen vappu siis takana, juuri täydellinen meille! Miten teidän viikonloppunne sujui?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan

Your copyright

& KATRI K. 2020