Slider

Se täydellinen meikkipohja

toukokuuta 01, 2021

En ole koskaan ollut kovinkaan hyvä meikkaaja, vaan aina vähän sinne päin. En arkisin käytä meikkaamiseen hirveästi aikaa tai vaivaa, vaikka kaunis meikki sitten kuitenkin aina kovasti ilahduttaa ja piristää. Siitä tulee hyvä ja itsevarma olo, mikä on mitä mahtavin startti päivään! Koska olen pohjimmiltani tosiaan vähän laiska enkä mikään meikkiguru, oikeat ja ennen kaikkea kerrasta toiseen varmasti toimivat tuotteet ovat entistä tärkeämpiä.

Olen muuten myös viimeisen vuoden ajan panostanut ihonhoitoon ja sitä myöten vihdoin löytänyt myös tosi monta uutta luottotuotetta meikkiini, eli kyllä nuo kaksi elementtiä ilmeisesti kulkevat käsi kädessä. Jos iho voi huonosti, meikki ei tosiaankaan istu. Nyt talvella ihoni oireili hieman kuivuuttaan, koska unohdin hetkeksi öljyn käytön, mutta nyt olen selkeästi pikkuhiljaa taas pääsemässä takaisin tasapainon puolelle. Normaalitilanteessa meikkipohjani on minulle täydellinen, eli kuulas ja tasainen, enkä näistä tuotteista helpolla vaihtaisi pois. Nyt siis on täydellinen aika kirjoittaa päivitetty postaus nykyisestä meikkirutiinistani, eli aloitetaanpas tämän postauksen myötä meikkipohjasta!

*Postaus sisältää mainoslinkkejä / Adlinks.


Estée Lauder Double Wear Stay-in-Place Makeup -meikkivoide, sävyssä 1N2 Ecru

Tähän ikoniseen meikkivoiteeseen rakastuin toissa vuonna, ja hate to break it to you, mutta se on jokaisen hypetyksen arvoinen. Hintavahan se on (ja pumppu pitää ostaa vielä erikseen), mutta pieni pullo kestää ainakin itselläni todella kauan ja lopputulos on kyllä jokaisen euron väärti. Mikään muu meikkipohja ei ole koskaan kestänyt näin hyvin tai näyttänyt ihollani näin hyvältä! Olen myös todennut, että loppupeleissä meikkivoiteisiin käytettyä rahaa on kulunut yhteensä vähemmän euromäärän arvosta, sillä aiemmin ostin testiin vähän välein uusia 10-15 euron voiteita sitä oikeaa etsiessä. Nyt se on vihdoin löydetty ja etsinnät voivat päättyä. Tuotetta ostan yleensä *täältä tai *täältä. Levitän sen välillä sormin, välillä siveltimellä.

Holika Holika Cover & Hiding Liquid Concealer, sävyssä 01 light beige

Holika Holikan peitepuikossa on superkätevä tikku/puikko, jolla tuotetta annostellaan. Laitan tätä yleensä kummankin silmän alle 1-3 pientä pistettä, jotka taputtelen sormen päällä tasaisesti. Tuote peittää tosi hyvin, kun alla on yllä mainittuja neutraloijia. Löytyy mm. täältä.


Boho-peitevoide, sävyt Yellow 06 ja Orange 07

Ennen meikkivoidetta ja peitevoidetta kasvoille lisätessä lisään silmien alle ihan ensimmäisenä Bohon neutraloijaa. Tämä suloiseen pahvipakkaukseen pakattu puikko taittaa siis silmänalusteni ruskeita ja violetteja sävyjä niin, että ne eivät paista oikein kunnon pandarenkaina muun meikin läpi. Omat silmänaluseni vaihtelevat aina violetin ja ruskean välillä, eli lisään yleensä kumpaakin näitä puikkoa pienen määrän - olen todennut, että näiden sävyjen yhteisvaikutus on itselleni toimivin. Tämä Bohon puikkojen koostumus on ihanan hoitava, eikä kasaudu uurteisiin niin kuin muut kokeilemani neutraloijat. Tuote on myös vegaaninen, alkoholiton ja hajusteeton sekä hyvin riittoisa! Kaikki sävyt löytyvät täältä, olen pohdiskellut myös vihreän hankintaa punaisuuksien peittoon...

Dermosil väritön irtopuuteri + Elfin vanha kabukisivellin

Dermosilin hienojakoinen irtopuuteri on ollut riittoisaa ja perushyvää, ei valittamista. Levitän tämän aina hetken kuivahtaneen meikkipohjan päälle vanhalla kabukisiveltimellä hyvin kevyesti koko kasvoille ja erityisesti niille alueille, joihin myöhemmin lisään contouria ja poskipunaa. Puuteri on toiminut hyvin tuon Estée Lauderin meikkivoiteen parina, eikä ole tehnyt ihosta liian mattaista ja tunkkaista tai luonut epäpuhtauksia. Tuote löytyy täältä.


KAT VON D Shade + Light Contour Palette + Eco Toolsin sivellin

(Sori nuhjuisesta paketista, onpa miellyttävä näky! :D) Ostin tämän tuotteen ensimmäistä kertaa muistaakseni Pariisista vuonna 2018, pitkän pohdinnan jälkeen. Olen iloinen, että ostin, koska se osoittautui jokaisen sentin arvoiseksi ja erittäin riittoisaksi. Päivittäisessä käytössä riittää varmasti 1-2 vuotta, ja palettiin voi ilmeisesti myös ostaa täyttöpaloja. Tätä on ainakin aiemmin ollut vaikea saada Suomesta, mutta esim. Tukholmassa Sephora myy tätä ja olen ostanut omiani Pariisin lisäksi Losista. Täydennyspaloista ei ole vielä itsellä kokemusta, ne olivat viimeksi Losissa loppu, joten ostin vain kokonaan uuden paletin. Täydelliset kylmät sävyt perinteiselle suomalaiselle ja vaalealle iholle. Käytän tätä palettia arjessa satunnaisesti myös luomivärinä! :)

L.A. Girlin poskipuna + Dermosilin sivellin

Opin ihanalta Miialta, että poskipunaa kannattaa ja pitää käyttää ja oi, minkä eron se koko yleiseen fiilikseen tuokaan! Näytän paljon energisemmältä ja pirteämmältä poskipunan kera, ja siitä on tullut iso osa meikkipohjaani. Tämä L.A. Girlin poskipuna on ollut sävyltään (Just Natural) aivan lyömätön, koostumukseltaan pehmeästi levittyvä ja hinta-laatusuhteeltaan verraton. Tykkään poskipunan kanssa käyttää ihan tätä Dermosilin perussivellintä. Muutama kuukausi sitten L.A. Girlin poskipunia ei saanut Suomessa tilattua oikein mistään, mutta vihdoin niitä myydään täällä


The Balm Powder Highlighter Mary-Lou Manizer + sivellin

Tätä poskipäille ja silmien kulmaluille ihanaa hohtoa tuovaa highlighteria en ihan joka ikinen päivä muista käyttää, mutta yritän parhaani, koska musta on kiva korostaa poskipäitäni myös valolla eikä pelkästään varjoilla. Tämä on ollut ihan superriittoisa, ostin paketin nimittäin vuonna 2016 Las Vegasissa reissatessa ja edelleenkin tuotetta riittää varmaan vuosikymmeneksi eteenpäin. Onneksi jauhemaiset meikit kertovat itse, miten kauan niitä kannattaa käyttää :D Highlighter toimii hyvin myös luomivärinä ja sitä pystyy tilaamaan mm. *täältä tai *täältä.

Onko teillä kokemusta näistä tuotteista tai muita meikkipohjan luottotuotteita, joilla saatte aina kivan lopputuloksen? :)

2 kommenttia:

  1. Bohon neutraloijat best! Mulla on käytössä nuo samat sävytkin. 😁 Löytyy myös se vihreä, ja talvella se auttoi hyvin peittämään mun punoittavat nenänpielet, siihen kun ei mikään meikkivoide tai peiteväri itsessään riitä. 😊

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi vitsi!! Täytyy ehkä tilata sekin testiin, koska mulla taas nenän pielet ovat se suurin ongelma...

      Poista

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan

Your copyright

& KATRI K. 2020