Slider

Haaveissa kattorosetit

helmikuuta 13, 2021

Olemme asuneet nykyisessä kodissa nyt reilun vuoden, ja tehneet paljon pientä pintaremppaa. Suurimpana niistä oli heinäkuussa tehty verholautojen poisto, joka olikin aikamoinen operaatio, mutta ehdottomasti kaiken vaivan arvoinen. Se avarsi sekä olo- että makuuhuoneita niin paljon, ja teki huoneista entistä valoisampia - niin ihanaa! Lisäksi ollaan maalailtu seiniä edes takas eri sävyillä, etsiessä sitä oikeaa. Olohuone palasi Tikkurilan Neidon kautta takaisin valkoiseksi, ja kuukausi sitten maalattiin makkari puolestaan Tikkurilan Piazzalla, joka on se ihan täydellinen greigen sävy.

Tämän pienen pintarempan lisäksi aloin viime syksynä haaveilla kauniista kattoroseteista, jotka toisivat tähän hyvin perusmoderniin 60-luvun asuntoon hieman arvokkaampaa ja romanttista tunnelmaa. Rosettien asennus itse vaikuttaa suhteellisen helpolta, eikä projekti olisi ehkä edes niin kallis toteuttaa. Vähän pohdiskelen kuitenkin, että riiteleekö se sitten esimerkiksi näiden hyvin tavallisten ja modernien ikkunalistojen kanssa, mutta toisaalta usein vastakohdat täydentävät toisiaan paremmin kuin erinomaisesti.

kuva 1 / kuva 2

Pohdin paljon myös super kikkuraisten ja romanttisten yksilöiden sekä modernien ja selkeiden linjojen välillä. Kuvassa näkyvä pyöreä yksilö on Bauhausin valikoimista, ja siihen olen nyt mahdollisesti kallistumassa. Ihan next level haave olisi rosettien lisäksi muuten myös upeat ja symmetriset seinälistoitukset, mutta ne jätän suosiolla siihen seuraavaan kotiin, johon sitten joskus tästä muutetaan.

Kysymys kuuluu, romanttista vai modernia? Onko teillä kokemusta kattorosettien asennuksista? :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan

Your copyright

& KATRI K. 2020