Slider

7 lahjaideaa kotimaisilta yrityksiltä

joulukuuta 14, 2020

Sain seuraajalta Instagramissa toiveen listata joululahjaideoita kertoessani, että itsehän rakastan joululahjashoppailua jo kesällä ja syksyllä, hih. Rakastan suunnitella, hankkia tai tehdä, paketoida ja antaa joululahjoja, se ilo saajan kasvoilla on vain niin paljon ihanampaa kuin lahjojen saaminen itse! Ajattelinkin tänä vuonna koronatilanteen vuoksi tutkia tätä postausta varten erityisen paljon nimenomaan kotimaisten yritysten valikoimaa, sillä erityisesti tänä aikana kotimaisen yritystoiminnan tukeminen on tärkeämpää kuin koskaan.

Jos siis mahdollista, suosi erityisesti tänä jouluna laadukkaita tuotteita ja kotimaista yrittäjää <3 Jos olette jo hankkineet lahjat pukinkonttiin tai niitä ei hankita, niin muistathan, että voit tukea suomalaisia yrittäjiä myös tykkäämällä, jakamalla ja kommentoimalla somessa. Se ei maksa mitään tai vie paljoa aikaakaan, mutta voi kasvattaa yrittäjän liiketoimintaa isosti. Toivottavasti näistä ideoista on iloa ja apua!


1. Paloina Ceramicsin hempeän kaunis simpukkakynttilä ja simpukkalautaset. Mielettömän kauniita käsin tehtyjä tuotteita, en voi käsittää miten joku voi olla näin taitava. Tuo simpukkakynttilä on siitä ihana, että kynttilän polton jälkeen kupin voi puhdistaa ja käyttää myöhemmin vaikka korukulhona.

2. Vohvelikierre. Vohvelikierre kuivattaa hiukset pesun jälkeen ihanan hellävaraisesti ilman painavaa pyyhetötteröä pään päällä. Se toimii kätevästi myös hiusnaamioiden hautojana! Vohvelikierteet ommellaan Suomessa käsin ihan muutaman naisen voimin, ja jokaisessa on yksityiskohtana uniikki, kierrätetty nappi. Vohvelikierteitä löytyy monessa eri värissä, ja oma suosikkini on kaunis, harmaanbeige hiekka. Yksi yrityksen takana häärivistä upeista naisista on ystäväni Marianne, jonka kanssa tutustuttiin ollessamme samassa työpaikassa vuosia sitten. Nyt olemme jälleen samassa työpaikassa, mutta eri yksiköissä, heh :)

3. Gauharin tuotteet. Gauhar myy kaikenlaista pientä ja suurta ihanaa, kuten esimerkiksi yöasuja, kultaisia helmikorvakoruja, kotijuttuja ja hiusasusteita. Tuotteita löytyy monesti eri hintaluokasta, mikä on tosi kiva asia.

4. Rokua-ihonhoitotuotteet miehelle. Miehille suunnattu ja mielettömän upeasti visuaalisesti toteutettu Rokua-sarja on pohjoismaista ihonhoitoa parhaimmillaan. Tuotteet valmistetaan Suomessa ja niiden aktiiviset osat on myös poimittu kotimaamme kamaran antimista. Mikä ihana hemmottelusetti miehelle, isälle, veljelle tai kaverille!

5. Kukkakaupan lahjakortti. Tämä olisi ehkä mun unelmalahja, sillä mikä voisikaan olla ihanampaa, kuin tuoreet ja itse valitut kukat, ammattitaitoisen floristin kokoamana? Omassa kimpussani olisi vuodenajasta riippumatta ainakin eukalyptusta, ai että.

6. The Ateljén lahjakortti. Ystäväni Kaisa Kaartinen perusti yhdessä Mari Kekäleen kanssa alkusyksystä Viiskulmaan aivan mielettömän upean ja modernin, nykypäivän tarpeita palvelevan vaatevuokraamon. Liike myy vaatevuokrausten lisäksi myös laadukkaita sukkahousuja ja erilaisia vaatteiden huoltovälineitä, joille varmasti on tarve jokaisella meistä. <3

7. Sukkamestareiden sukat. Löysin yrityksen itseasiassa äitini välityksellä, sillä hän jatkuvasti hehkuttaa Sukkamestareiden merinovillasukkia. Heillä on valikoimassa paljon mitä ihanimpia materiaaleja merinovillasta alpakkaan ja jopa kierrätysvillaan. Tuotteet valmistetaan Suomessa, tarkemmin sanottuna Teivon yrityspuistossa Ylöjärvellä. Pari sukkia kauniisti paketoituna olisi mitä suloisin pehmeä joulupaketti <3

Mitä muuta teillä tulee mieleen kotimaiselta kentältä? Ihanaa alkanutta viikkoa kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan

Your copyright

& KATRI K. 2020