Slider

Tumma huulipuna syksyyn ja talveen

marraskuuta 09, 2020

Postaus sisältää mainoslinkkejä / Adlinks

Oma suosikkihuulipunani syksyyn ja talveen on ollut jo parin vuoden ajan sama, ja se on ihan lyömätön. Sen sävy on kaunis ja täyteläinen viininpunainen ja mikä tärkeintä, se on ihan mielettömän kestävä ja sitä ei tarvitse paljoa lisäillä päivän aikana, jos ollenkaan. Se ei häiriinny edes maskista, heh! Huulipuna on Maybelline New Yorkin Super Stay Matte Ink -sarjaa, jota olen muutenkin suosinut jo vuosia, koska puna kestää huulilla ikuisuuden. Jotkut sarjan sävyt tosin kestää paremmin kuin toiset, sen olen huomannut.

Tarkempi sävy, joka tässä postauksessa näkyy, on 50 Voyager ja löydät sen täältä*.

Tuon sarjan huulipunat kestävät huulilla itseasiassa niin hyvin, että ne on pakko poistaa illalla öljypohjaisella putsarilla, koska muuten ei onnistu sitten millään. Kerran öljyputsarini oli loppu, ja olin aivan hätää kärsimässä, että millä ihmeellä tämän nyt poistan :D Onneksi oliiviöljy riensi apuun ja antoi varmaan samalla oikein hyvän öljyhoidon huulille, heh…


Rajauskynänä tämän huulipunan kanssa käytän L.A. Girlin Perfect Precisionia sävyssä GP724 Berry Wine, joka sopii Maybellinen punan kanssa yhteen kuin nakutettu - tulos on siisti ja skarppi. Olen tosin ostanut tämän kynän alunperin Jenkeistä, ja vaikka L.A. Girlin tuotteita myydään myös Suomessa, juuri tätä en onnistunut löytämään suomalaisista verkkokaupoista. Varmasti monella brändillä on kuitenkin samanlaisia, esim. juurikin Maybellinella.

Ai että, kyllä huulipuna vaan tuo niin ihanaa täyteläisyyttä ja fiilistä koko lookiin! Nyt maskiaikana punia tulee kyllä käytettyä hieman vähemmän, enkä työssäni oikein kehtaa käyttää kovin räikeitä värejä, mutta viikonloppuisin ja arki-iltaisin mulla on lähes aina huulipunaa, jos mulla vaan on menoa ja meikkiä.

Käytättekö te ikinä huulipunaa tai tällaista tummempaa sävyä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan

Your copyright

& KATRI K. 2020