Slider

Mitä kuuluu?

marraskuuta 04, 2020

Pitkästä aikaa on sopiva hetki jakaa viime aikojen kuulumisia täällä bloginkin puolella, jee! Arkea tulee kyllä Instagramissa (@katrikonderla) jaettua aina enemmän tai vähemmän, mutta täällä blogissa vähän harvemmin. En edes tiedä miksi, koska omasta mielestäni on ihana lukea muiden blogeista seuraamieni bloggaajien ihan arkisia ja tavallisia kuulumisia. Omalta osalta se jakaminen vaan jotenkin aina jää, mutta tänään täältä vihdoin pesee.

Sen enempää valittamatta on pakko sanoa tähän heti alkuun, että kyllä tämä marraskuun pimeys alkaa painaa! Huomaan olevani hirvittävän väsynyt jo tyyliin 5-6 aikaan iltapäivällä ja joka päivä mietin, että miten sen unohtaakin aina vuoden aikana, miten pahasti tämä syksyllä iskevä pimeys vaikuttaa energiatasoihin? Tänä vuonna se tosin tuntuu varmaan hallitsevammalta myös tämän vuoden lähtökohtaisen poikkeuksellisuuden vuoksi (välttelen nykyään k-sanaa täällä blogissa, haha.) Ollaan yritetty olla antamatta valtaa tälle pimeydelle tekemällä kivoja asioita yhdessä Joen kanssa ja ollaan mm. käyty paljon iltakävelyillä kuuman kaakaon kera, valokuvailtu valoisalla, kutsuttu kavereita kylään ja katsottu paljon leffoja! Aloitin myös neulomaan villapaitaa ja se on ihan parasta! Edellinen villapaitayritys oli yläasteella ja silloin se yksilö jäi valitettavasti liiviasteelle :D


Ylpeänä voin myös ilmoittaa, että tämän pimeän kauden seurauksena Joe on pian katsonut kaikki Harry Potterit alusta asti ihan ensimmäistä kertaa!! Ja lukenutkin niistä pian jo viisi. Hän olikin varmaan maailman viimeinen britti, joka niitä ei ollut koskaan nähnyt tai lukenut, eli koen saavuttaneeni jotain hyvin suurta :D

Kävin maanantaina töiden jälkeen vihdoin tuon silmiini laserleikkauksen suorittavan kirurgin vastaanotolla. Kaikki meni hyvin ja sain kuin sainkin leikkausajan parin viikon päähän, iiks! Tulen kirjoittamaan kirurgikäynnistä vielä oman postauksensa erikseen, mutta tämä tuleva leikkaus on koko ajan päällimmäisenä itsellä mielessä ja siksi ansaitsi maininnan kuulumispostauksessa. Fiilistelen sitä etukäteen niin paljon, joka päivän joka ikinen tunti! Koska leikkausaika meni omien työaikataulujeni vuoksi niin kauas, voin tässä välissä onnellisena käyttää piilolinssejä, kunhan vain otan lasit käyttöön sitten viimeistään viikkoa ennen leikkausta.


Uniqlo wool jumper
Reserved culottes
Vagabond ankle boots
Saint Laurent bag

Ollaan suuntaamassa viikonlopuksi Mikkeliin viettämään isänpäivää isäni ja äitipuoleni kanssa. Ihanaa mennä pitkästä aikaa kotikotiin yöksi, kun kesällä kaikki Mikkelin yöt tuli vietettyä mökillä. Haluaisin leipoa iskälle jonkinlaisen ihanan ja talvisen kakun, mutta vielä pohdiskelen valintaani. Viime tammikuussa leivottiin äitipuoleni kanssa aivan ihanaa kinuski-puolukkakakkua ja voi olla, että siihen osuu valinta tälläkin kertaa, nam...

Mitä teille kuuluu tällä viikolla ja muutenkin?

P.S. Lisäsin muuten blogini myös blogit.fi-sivulle, jos joku seuraa blogeja sen avulla. Tuttuun tapaan blogi löytyy edelleen myös Bloglovinista, jota itse käytän blogien seuraamiseen :)

Photos by Joe / Edit by me

2 kommenttia:

  1. Ihan super ihana asu! Jotenkin tosi fresh look ylipäänsä, diggaan niin paljon! Ehkä toi vaalea neule tekee sen, jostain syystä en omista kai yhtäkään vaaleeta neuletta, kaikki on värillisiä tai harmaita tai tummia... ehkä vaan pelkään olevani liian sotkunen :D mutta nyt haluan, toi on niin kiva!
    Täälläkin painaa marraskuu, mutta se on myös mun synttärikuukausi joten kieltäydyn masentumasta liikaa haha. Kivasti just sattu kaikki kouluhommien deadlinet tälle kuulle niin eipä tässä toisaalta edes ehdi murehtia tätä pimeyttä liikaa. Oon koittanu välillä kans tehdä käsitöitä, oon vasta alottanut embroideryn ... onks se jotain kirjontaa suomeks. Anyway, se on ollu kiva tapa viettää pimeät illat sohvan tai sängyn nurkassa lämmitys päällä, jotain podcastia kuunnellen. Kyllä tää marraskuu vielä tästä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos ihana <3 Se on varmaan tuo valkoinen yläosa ja tumma huulipuna, tulee kiva kontrasti :) Toi on vielä muistaakseni 100% villaa, kannattaa katsoa Uniqlolta tällaisia laadukkaita perusneuleita jos niille on vaatekaapissa aukko.

      No apua, eikä! Onneksi sentään on synttärit piristämässä tätä kuukautta joka vuosi :) Ja hei vähänkö kivalta kuulostaa toi kirjonta, oon aina halunnut kokeilla myös!!

      Kyllä tämä tästä <3

      Poista

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan

Your copyright

& KATRI K. 2020