Slider

Christmas Home

marraskuuta 24, 2020

Viime viikonloppuna koitti koko marraskuun odotetuin hetki, kun hipsittiin ullakkovarastoon ja laitettiin vihdoin joulukuusi pystyyn. Salaa olen odottanut tätä hetkeä kyllä jo viime vuodesta, jolloin joulu jäi meiltä kotona muuton vuoksi vähän välistä. Sen vuoksi päätettiin jouluttaa tänä vuonna vähintään triplasti ja nauttia kuusesta kauemmin kuin muutaman viikon verran, koska onhan joulu oikeastaan "se viides vuodenaika". Miksi ihmeessä sen tulisi kestää vain muutamia viikkoja tai jopa vain päiviä, kuten monissa kodeissa tapana on.

Ostin tämän lumikuusen Etolasta aika tarkalleen vuosi sitten näkemättä edes mallikappaletta, ja avasimme sen paketista vasta nyt. Etukäteen vähän jännitti, mutta ihan turhaan, sillä kuusi on luonnossa vielä tuhat kertaa kauniimpi kuin osasin edes kuvitella. En muuten äkkiseltään keksi suloisempaa näkyä, kuin jostain pörröisen tonttulakin päähänsä löytänyt Joe ripustamassa koristeita kuusen ylimmille oksille, neulepaita tuon kuusesta hennosti irtoavan lumen peitossa... ♥


Tähän maailman kauneimpaan kuuseen oli ihana ripustaa kaikki ne rakkaimmat, vanhat koristeet ja uudemmat, kimaltavat löydöt. Tykkään muuten vaihdella koristeluita ja niiden yhdistelmiä kuusessa vuosittain, mutta pikkuhiljaa kyllä huomaan, että ne hassuimmat vempeleet ovat väistyneet kauniiden ja ajattomien koristeiden tieltä. Tällä hetkellä eniten viehättävät erilaiset kultaiset pallot, glitter ja rustiikkiset yksityiskohdat, kuten tämän vuoden kuusesta varmaan huomaa!

Kuusi on tosiaan Etolasta (ja tulossa ilmeisesti tänäkin vuonna myyntiin viikolla 48, kun äkkiä netistä kurkkasin), ja tänä vuonna puussa roikkuvat koristeet ovat mm. Shishi x Vepsäläiseltä (kultaiset pallot ja Merry Christmas -kyltti), Stockmannilta (hopeinen puolikuu) sekä viime vuonna Briteistä ostettuja (poliisi, kävyt, kanelitangot), yhdistettynä vanhoihin suosikkeihin, kuten noihin suloisiin karkkikeppeihin ja alimman kuvan mattaisempiin palloihin. Ihan nextille levelille puun vei mielestäni tuo kimaltava Merry Christmas -kyltti sekä keinokuusen ei niin viehättävän ristijalan kauniisti peittävä rustiikkinen suojus, joka on Rustasta. En voi kuin suositella, se maksoikin vain 10 euroa ja on ihan piste iin päälle.

Joko sielläkin päässä on kuuset pystyssä, vai odotatteko vielä? Me jäädään toivomaan hartaasti, että nuo ikkunoista näkyvät valtavat männyt saisivat ylleen myöskin lumikerroksen, sillä se se vasta muuntaisikin meidän olohuoneen näkymät oikein talven ihmemaaksi... ♥

4 kommenttia:

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan

Your copyright

& KATRI K. 2020