Slider

Saint Laurent Sunset

syyskuuta 08, 2020

Kuka se sanoikaan, että niin pienet kuin suuret haaveet kun sanoo ääneen, ne saattavat toteutua? Se on tullut kyllä todettua viimeisen vuoden aikana niin suuressa kuin pienessä. Juuri kun kirjoitin pari viikkoa sitten postauksen haavelaukuistani, yksi niistä ilmestyi eteeni oikeassa koossa, värissä, kunnossa ja hyvällä, muttei liian hyvällä (=fake) hinnalla, heh. En voi uskoa tätä todeksi, mutta pitkän haaveilun ja säästämisen jälkeen Saint Laurentin mielettömän kaunis Sunset-laukku on vihdoin täällä.

Mulle on tarjoutunut aiemmin jo useampi mahdollisuus ostaa tämä kaunokainen (mm. Zadaassa, Ebayssa ja Vestiairessa), mutta aina joku on ehtinyt sen viedä nenäni edestä ja olen jäänyt rannalle uikuttamaan. Nytkin siinä kävi niin aluksi, mutta mutkien kautta laukku lopulta päätyi mulle... Ihan uskomatonta!

Who said it first? Someone said that both small and big dreams come true when you say them out loud. I have learned this throughout this year in so many things and I learned it again when right after I had written that post about my dream bags a few weeks back, one of them appeared right in front of my face (well, screen, but my face was in front of the screen - you get the point) in the right colour, size, condition and price. I can't believe it but after all of the saving, Saint Laurent's beautiful Sunset bag is finally mine.

I've had several opportunities to buy it on Zadaa, Vestiaire Collective, Ebay etc. but someone else has always been quicker than me. That happened at first again here too, but after few turns of events I'm its new owner now. I still can't believe it.Ostin siis oman kuvissa näkyvän Sunsetini Ebaysta, ostokuitin, aitouskortin ja dustbagin kera, erittäin vähän käytettynä ja erinomaisesti säilytettynä. Aluksi kävi niin, että hävisin tuon huutokaupan viimeisen 10 sekunnin aikana, kun sovellus hyytyi puhelimessa ja voittaja meni viime hetkillä ohitseni. Harmitti tosi paljon! Seuraavana päivänä myyjä kuitenkin yllättäen laittoi second chance offer -viestiä, että voisi myydä laukun mulle tarjoamallani hinnalla, koska huutokaupan voittanut henkilö asuu Euroopan ulkopuolella ja ilmeisesti postipaketeissa on covidin vuoksi jotain esteitä. Kiljuin suurin piirtein riemusta ja klikkasin heti Buy it now!!

Ja sitten hän saapui. Ja hän on täydellinen, juuri sellainen kuin olen aina kuvitellutkin! Ei mitään käytön jälkiä, myyjä tosin sanoikin suurimmaksi osaksi seisottaneensa tätä vaatehuoneen hyllyllä. Pohdin etukäteen kauan sitä, haluaisinko YSL Sunsetin medium- vai small-koossa, mutta päädyin mediumiin, koska small ei välttämättä olisi mahduttanut puhelintani. Medium on myös ihan täydellinen koko arkeen!

I bought my Sunset medium from Ebay and it came with the whole package: original receipt, authenticity card and an original dustbag. The previous owner used it very little and it could have easily passed as new and unused. At first I lost the auction during the last 10 seconds when my Ebay app froze and I was so bummed. Next day the seller suddenly sent me a second chance offer and offered the bag for me with the price I had paid for it, as the original auction winner lives in a country where she couldn't mail the bag due to covid-19 restrictions. I was practically jumping out of joy and instantly clicked the Buy it now button with my shaky hands!!

Then it arrived and it is perfect. Just like I always pictured it! I was wondering for a while whether to get the Medium or the Small one, but then I found out my iPhone wouldn't probably fit in the small one. Medium is also the perfect size for everyday life.


Saint Laurent - Sunset Medium

Sunsetissa on kolme eri osiota sekä takapuolella vielä yksi sivutasku, eli kaikki mukana kannettava on helppo järjestellä kyytiin siististi. Sisäpuoli on mokkanahkaa, ulkopuoli krokokuvioitua nahkaa. Nuo taskujen väliköt toki ovat esteenä esimerkiksi kameran kantamiselle, mutta harvemmin se kulkee enää mukana, ellen tarkoituksen mukaisesti ole menossa kuvaamaan. Laukun hihna on ihan täydellinen, koska se on tarpeeksi pitkä crossbodyna kantamiseen, mutta myös juuri sopiva kannettavaksi tuplaksi vedettynä olalla. Ketjusta löytyy myös kaunis nahkapäällystetty osa, joka tuntuu mukavalta olkapäällä kantaessa.

Musta on ihanaa, että Sunset ei tule vastaan jokaisella vastaantulijalla edes ulkomailla ja se on siinä mielessä uniikki. Se julkaistiin ensimmäistä kertaa vasta vuonna 2016, mutta on jo nyt muodostunut moderniksi klassikoksi. Itsekin tykkään, että sen muoto on tosi pelkistetty ja simppeli, mutta sitten metalli ja nahkapinnan viimeistely tuo siihen vähän sitä jotain ja rokahtavaa meininkiä. Aiemmin haaveilin saman henkisenä laukkuna Chanelin Boy-mallista, mutta tämä Saint Laurentin yksilö kiri muotoilunsa puolesta sen edelle. En malta, että pääsen kuvaamaan sen teille asukuvissa, koska näin pöydällä maatessa se ei tuo esiin parhaita puoliaan.

Mitä te tykkäätte? :)

DISCLAIMER: Haluan muistuttaa asiasta, josta ei mielestäni sosiaalisessa mediassa puhuta tarpeeksi: laukku tai muu kallis "turhake" ei ole syy ottaa velkaa. Sellaista ei kannata KOSKAAN ostaa luotolla tai muuten velaksi. Jos siis haaveilet jostain suuremmasta ja kalliimmasta ostoksesta, kannattaa siihen ensin säästää rahat (niin olen itse aina tehnyt). Lopulta se ostoskin - jos päädyt sen siinä vaiheessa enää edes tekemään - tuntuu niin paljon paremmalta ja kovalla työllä ansaitulta saavutukselta. Sit on lupa nauttia ihan täysillä!!

My Saint Laurent's Sunset medium has so many pockets and the outside is crocodile patterned black patent leather with silver hardware. The strap is a perfect length as you can carry it crossbody or on your shoulder, or with the strap folded in half, leaning under your shoulder. The strap also has a beautifully shaped leather part so that the chain is not harsh on your bare shoulder. 

I love that the Sunset bag is a bit more unique and you don't see it a lot. It was first published in 2016 but it has already become a modern classic. I like the simple shape and compartments combined with a bit more rock n roll details in the leather and the chain. I used to dream of Chanel's Boy bag but I don't anymore, as I feel like this one definitely does the trick.

DISCLAIMER: Never ever buy designer bags on a credit card or take a loan for them. They give you so much more joy after all the hard work you've done for saving for them. I just feel like this is a reminder lots of young (and older too!) women and men need. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan

Your copyright

& KATRI K. 2020