Slider

VKO 10/2020: Flunssaa ja O.J. Simpsonia

maaliskuuta 10, 2020

The People v. O.J. Simpson: American Crime Story. Tämä tositapahtumiin perustuva sarja on ollut Netflixissä jo jonkin aikaa, mutta me alettiin katsoa sitä vasta nyt. Ja apua, ollaan Joen kanssa kumpikin ihan koukussa ja meillä on enää viimeinen jakso jäljellä, nyyh. En tiedä miksi, mutta tositarinoihin perustuvia rikosjuttuja pystyn katsomaan ja lukemaan, mutta keksityt rikossarjat aiheuttaa mulle tosi pahoja painajaisia. Sama pätee katastrofeihin ja sotiin, esim. Estonian uppoamiseen, holokaustiin tai Syyriaan. Ehkä se liittyy siihen, että aina niitä katsoessa ahmin sitä oheistietoa netistä ja kirjoista ja yritän käsittää sitä, miten ihmismieli toimii.

Flunssaa pukkasi. Raahauduin tiistaiaamuna töihin vain todetakseni, että olo on aivan liian heikko. Lääkäri, jonka kanssa työskentelen, määräsikin mut sitten kotiin peiton alle ja onneksi lähdin, tuntia myöhemmin nimittäin iski aivan hirveä horkka. Olin saikulla perjantaihin asti. Vieläkin ajoittain heikottaa, niiskuttaa ja on raskasta hengittää, mutta en pysty henkisesti olemaan kotona vain mietojen oireiden vuoksi, eli töissä ollaan.


Kirppisteltiin pitkästä aikaa. Käytiin lauantaina Mankkaan Akseli-kirppiksellä ja siitä tuli heittämällä mun lempparikirppis koko pääkaupunkiseudulla! Iso paikka, jossa myydään tosi hyvää tavaraa ja paljon myös merkkejä. Mä tein muutamia vaatelöytöjä ja Joe puolestaan osti balalaikka-soittimen, haha. Eli kotona kitarakokoelma kasvaa kasvamistaan...

Kävin dinnerillä kavereiden kanssa. Meidän yhdeksän henkilön illallisjengi kutistui lopulta viiteen henkeen, mutta ilta oli ihana. Käytiin Töölössä yhdessä mun lemppariraflassa, eli Bar Teoksessa. Siellä on aina niin kiva tunnelma istua porukalla, hyvää ruokaa ja vielä parempaa sangriaa. Istuttiin ravintolassa lopulta vissiin neljä tuntia, ilta hurahti niin vauhdilla.


Fiilistelin meidän olohuonetta. Siellä alkaa pikkuhiljaa näyttää siltä miltä pitääkin. Hankittiin vanhan tv-tason tilalle kaksi korkeampaa kaappia, ja vaikka telkkari nousikin korkeammalle, siihen on jo tottunut. Lopputulos miellyttää silmää tosi paljon erityisesti siksi, että saatiin vasempaan kaappiin meidän kierrätysastiat muoville, pahville ja pulloille. Ennen ne vaan seisoivat olohuoneen nurkassa näkyvillä. Meillä on tismalleen samat kaapit makkarissa harmaina ja on ne vaan niin kauniit!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan

Your copyright

& KATRI K. 2020