Slider

VKO 2/2020: Frendit-peliä & porahommia

tammikuuta 13, 2020

Pöydän kasailua ja seinäkiinnityksiä. Saatiin vihdoin meidän uusi ruokapöytä, joka on i-h-a-n-a! Sen yläpuolelle laitettiin kaunis ja simppeli hylly, johon laitoin esille kaikki kauneimmat ja mustavalkoiset Marimekon mukit. Isäni jätti jouluna meille lainaan porakoneen, jolla saa proput kiviseinäänkin. Aika jännittyneesti olen kiinnitellyt nyt sängyn molemmille puolille yövaloja ja keittiön puolelle tuota kuvassa näkyvää hyllyä. Ainakaan toistaiseksi en ole osunut vielä vesiputkeen tai sähköjohtoihin, pidetään peukkuja ettei sitä tapahdu jatkossakaan… Hitto kun se jännittää!!


Muuttopurkua. Nyt ollaan vihdoin jo loppusuoralla muuton kanssa! Otin kunnon spurtin viikonloppuna, ja purkamatta on enää yhden käden sormilla laskettava määrä laatikoita, jiihaa. Meille muodostui tässä muutossa vähän sellainen työnjako, että mä puran ja Joe hoiti sitten mitä pyysin, esim. pahvien vientiä kierrätykseen, siivoilua tai tavaran vientiä varastoon. Tämä työnjako toimi mulle, koska tykkään puuhailusta ja olen meistä kahdesta se järjestelmällisempi. Tällä tavalla purettujen tavaroiden uusista sijainneista jää ainakin hatara muistijälki jollekulle… Ei millään pahalla siippaani kohtaan :D

Frendit-pelin peluuta. Joe osti mulle Briteistä aivan superkivan Frendit-korttipelin, jota pelattiin viikonloppuna. Korteissa on kysymyksiä koko sarjan varrelta ja oli hauska huomata, miten hiton paljon sitä säilöökään aivoissaan ihan randomtietoa :D Suurimpaan osaan kyssäreistä osattiin vastata, mutta osaa joutui kyllä hetken miettimään tai jopa skippaamaankin.


Lohicevichen tekoa. Tein lauantaina tosi pitkästä aikaa lohicevicheä, joka on kyllä niin hyvää. Syön yleensä sitä juustonachojen päällä, ja tällä kertaa kasattiinkin oikein kunnon nachoplatterit: nachoja, salsaa, pikaisesti väännettyä valkosipulista guacamolea, creme fraichea sekä cevicheä, johon tuli lohta, punasipulia, chiliä, korianteria ja limeä. Ai että…

Vuoden ensimmäiset asukuvat. Lauantaina oli tosi kaunis sää ja kuvattiinkin Joen kanssa parit menneet asut, joita ei ole ollut mahdollista tässä pimeydessä kuvata. Joe opetteli samalla käyttämään mun kameraa ja kiinteitä objektiiveja. Postailen nuo asukuvat luultavasti tällä viikolla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan

Your copyright

& KATRI K. 2020