Slider

Paluu arkeen

tammikuuta 14, 2020

Tosi monen pyhäpäiviä sisältäneiden viikkojen jälkeen olen inspiroitunut tästä normaaliin arkeen paluusta, joskin arki on alkanut täällä päässä vähän epäonnekkaasti huonosti nukkuneena ja jonkin epämääräisen vatsapöpön napanneena. Tämä aamu on kulunut sängyn ja sohvan pohjalla ja olen jo nyt tulossa hulluksi! Musta ei kerta kaikkiaan ole saikkulaiseksi, turhaudun tosi nopeasti kun olen pakotettu makaamaan paikallani. Ja kiireissä juostessa terveenä taas haaveilen siitä, että saisin vain maata paikallani, hah!

Ajattelin postata teille yhdet asukuvat viime viikolta, ennen kuin paha olo taas iskee. Olen todennut, että kaikista kivoimmat asut eksyy päälle, kun ei mieti liikaa. Tämänkin tulin vain heittäneeksi niskaan kauppareissulle, ja koska olo siinä oli hyvä, ajattelin pyytää Joeta napsimaan nopeat asukuvat.


Mähän en siis ikinä ole oikein oppinut käyttämään pipoja ja hiihdän kesät talvet ilman niitä... I know, paha tapa, erityisesti pakkasella! Ostin kuitenkin tämän pipon Berliinistä syksyllä, kun ihastuin sen ihan tavalliseen malliin ja suht hyvään istuvuuteen. En vain vieläkään oikein tiedä, onko mun kasvot liian pyöreät pipojen käyttöön vai onko se ongelma ihan mun omassa silmässä?

Ihailen tosi paljon pipolookeja muilla ihmisillä, eli ehkä otan tämän talven haasteeksi opetella käyttämään pipoa ainakin kerran viikossa. Mulla on tämä sama pipo myös viininpunaisena, joskin Joe on "ihan vahingossa" ominut sen itselleen.


Kuvissa näkyvä takki on muuten luonnossa ihan täydellisen tummanvihreä, mutta kuvissa se helposti kääntyy ruskeaksi. Se on aivan ihana tuliainen Brittien reissulta joulukuussa, ja saan siitä jokaisella käyttökerralla kivoja kommentteja tutuilta ja tuntemattomilta.

Farkut on Asoksen omaa Petite-mallistoa, jota voin suositella itseni kaltaisille lyhyemmille tyttösille. Olen 158 senttiä pitkä ja voitteko kuvitella, että tuosta mallistosta löytyi farkut, jotka on mullekin liian lyhyet?! Tilasin siis ensin yhden farkkuparin 26-tuumaisella pituudella ja ne oli aivan liian lyhyet. Tämä on ennenkuulumatonta, koska yleensä myös 28-tuumaiset on mulle liian pitkiä, juu-u... Anyway, tilasin samanlaiset farkut mutta 28-pituisina ja ne on nämä kuvissa näkyvät. Ihan täydellinen pituus tennareiden kanssa, jiihaa!


NOOM cardigan
ASOS Petite jeans
Primark coat
Primark beanie
Vans shoes
Rebecca Minkoff bag

2 kommenttia:

  1. Todellakin pipo sopii sulle! Itseään kohtaan on aina vähän liian kriittinen tuollaisten asioiden suhteen, mutta ei kannata antaa sen haitata! :) Ja tosi ihana takki, kuten itsekin jo sanoit ♥

    http://mahdollisestiehka.blogspot.com/

    VastaaPoista

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan

Your copyright

& KATRI K. 2020