Slider

Bleiserin paluu

lokakuuta 02, 2019

Vuosia sitten Lontoossa asuessani käytin paljon eri mallisia ja värisiä bleisereitä. Mulla oli oikeastaan mihin tahansa tilanteeseen ja värimaailmaan sopiva bleiseri, perinteisestä mustasta ja harmaasta lähtien turkoosiin ja liilaan. Mallien osalta mun lemppari on aina ollut vähän löysempi boyfriend, mutta ajoittain käytin myös istuvampaa mallia.

Sitten iski kyllästys ja tuntui, että bleiseri on vaan ihan liian virallinen ja vakava vaatekappale meikäläiselle. Vaatekokoni myös kasvoi, joten sitten luonnollisesti en vain enää ostanut uusia, päälle mahtuvia yksilöitä kun edelliset jäivät pieniksi. Joka tapauksessa, tänä syksynä vaatekaappiini on ilmestynyt taas pari bleiseriä ja olen niistä niin innoissani!


Edelleenkin lempparimallini on ehdottomasti vähän löysempi boyfriend, se näyttää mun silmään älyttömän kivalta kapeiden farkkujen ja saappaiden kanssa. Bleiserin keskikehon peittävä osa saa siis olla löysä, mutta mulle on boyfriendissäkin tärkeää hihojen kapeus ja hartioiden istuvuus. Täydellinen yhdistelmä siisteyttä ja rentoutta!


Oon useasti maininnut sekä blogissa että Instagramissa, että palelen toimistotyössä ihan koko ajan. Käytän paljon neuleita ja neuletakkeja, ja välillä niihinkin kyllästyy. Silloin bleiseri on ihan huippukeksintö! Oikeastaan yhtä lämmin kuin neulekin ja iholla pehmeä, jos materiaalin ja koon valitsee hyvin.

Työvaatetuksesta puheen ollen, käytän töissä aina tätä kuvissa näkyvää reppua. En erityisemmin tykkää repun käytöstä, koska olen ratikassa ja kaupungilla sen kanssa varkaiden pelossa ihan vainoharhainen enkä uskalla rentoutua, mutta kyllä se vaan arjessa on muuten tosi kätevä. En kauheasti tykkää käyttää isoja laukkuja ja pieniin taas ei mahdu kuin pakolliset. Repussa kaikki vakiovarusteet, kuten sateenvarjo ja kangaskassi, kulkee mukana sinänsä vaivattomasti. Jos mun vainoharhailuja ei lasketa, siis...


Boohoo blazer
River Island jeans
Pull & Bear t shirt
H&M backpack
H&M over the knee boots

Tällä kertaa olen ajatellut kuitenkin pysyä maltillisissa rajoissa ja väreissä bleiserimäärien suhteen, eli en aio enää hankkia kaapin valikoimaan koko koko sateenkaarta. Metsänvihreä voisi tosin olla kiva, hmm...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan

Your copyright

& KATRI K. 2020