Slider

Kotona ollaan

elokuuta 28, 2019

Eilen illalla kotiuduin Berliinistä ja lentokentältä puhtaaseen kotiin ja valmiiseen ruokapöytään, ai että. Joe oli sytyttänyt kuusen ja männyn tuoksuiset kynttilänikin, joten kotona tuoksui niin ihanalle ja raikkaalle! Tää fiilis korostui erityisesti varmaan siksi, että vaikka kolmen yön reissu Berliiniin oli ihana, oli se myös +30 asteen lämpötilojen vuoksi aika hikinen, haha!

Kuumien lämpötilojen lisäksi koettiin Helsinki-Vantaan lentokentällä äitin kanssa illalla vähän jännitysmomenttia, kun hetki saatiin pelätä, että meidän laukku olisi jäänyt Saksan päähän. Juuri Berliinissä ehdittiin puhua, että hassua, ettei kummallakaan ole koskaan matkalaukku kadonnut...

Yesterday evening I arrived from Berlin to a clean home and a cooked dinner, ah. Joe had even lit up my pine and spruce candles so the home smelled so wonderful and fresh! The fresh effect was especially noticeable because even though Berlin was wonderful, it was also very sweaty with +30 degrees, haha.

In addition to the hot weather, we also experienced some scary times at the Helsinki airport for a while when we thought our luggage had gone lost in Germany. Only a few hours before in Berlin we were talking how neither of us have ever lost a luggage...Onneksi tämäkään ei vielä ollut se kerta, joskin mun maailman hienoin Harry Potter -laukkutägi irtosi ja katosi ensimmäisellä lennollaan, buu. Ihan mälsää! Vähän ihmettelen, että miten se on voinut irrota, kun oli niin vankkaa tekoa.

Ainiin! Eilen myös tajusin lentokoneen laskeutuessa Helsinkiin sellaisen hassun asian, että olen tainnut oikeastaan aina laskeutua Helsinkiin pimeällä. Niin tuntemattomalta näytti tämä sumeassa puhelinkuvassa oleva näkymä Lauttasaaresta ja Jätkäsaaresta! Kyllä Helsinki oli vaan ihan uskomattoman kaunis ilta-auringossa.

Mä jatkan täällä lomailua, pistän pyykinpesukoneen pyörimään ja palailen Berliini-mietteissä tällä viikolla. Ihanaa keskiviikkoa kaikille!

Luckily this wasn’t our moment either and our luggage was found. Although I’m a bit sad because my very cool Harry Potter luggage name tag was lost and I literally just bought it from Berlin. Booo! I don’t even understand how it dropped off because it was pretty sturdy made.

Oh and also! Yesterday when we were preparing for landing I realised that I must have always landed Helsinki in dark. The view of the city from the top looked so unknown and weird. Helsinki is so damn beautiful in the evening sun.

I’m going to continue spending my holiday day now. I’m planning on doing some laundry and getting back to you with Berlin post sometime on this week. Have a happy Wednesday!


2 kommenttia:

  1. Helsinki on kaunis! Tunnelmallista syksyä sulle! 💙

    http://jasukuvaa.blogspot.com/

    VastaaPoista

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan

Your copyright

& KATRI K. 2020