Slider

10 facts about Katri by Joe

elokuuta 02, 2019

Moikka, Katrin brittiläinen poikaystävä tässä kirjoittelee (kankeat suomennokset by Katri). Työskentelen copywriterina ja jaan Katrin kanssa kodin, joten mielestäni oli hyvä idea tulla kirjoittamaan hauskoja ja kiinnostavia faktoja Katrista tänne blogin puolelle... Eiköhän aloiteta!

1. Katri oli lapsena poikatyttö
En ole mitenkään sukupuolistereotypioihin uskova ihminen, mutta on ihan älyttömän vaikea ajatella, että tämä kaunis ja tyylikäs blondi vietti suurimman osan lapsuudestaan leikkien mudassa. Hänessä voi edelleen nähdä vähän ”poikamaisia” piirteitä silloin, kun hän rakentaa IKEA-kalusteita tai asentaa hyllyjä. Hän jaksaa kantaa myös 10 kauppakassia yhdessä kädessä!

2. Katri juo mieluummin Coca-Cola Zeroa kuin alkoholia
Hän on humalassa hauska, järkkää mahtavia bileitä ja rakastaa iltaa tanssien baarissa kahden Happy Joen jälkeen, mutta hänen ykkösjuomansa on kokis zero. Hän juo sitä tosi paljon! Onneksi asutaan maassa, jossa käytettyjen pullojen palautuksesta saa rahaa...

3. Hän on allerginen koirille (ja kaikille karvaisille tai sulkaisille eläimille)
Aiemmin tiesin, että lähellä on koira, kun kuulin sen haukuntaa. Nyt paikannan koirien sijainnin sillä perusteella, miten punaiseksi Katrin naama muuttuu. Olen aina kasvanut koirien kanssa ja kerran vitsailin, että ”hän on ainoa narttu, jonka elämääni haluan.” Törkeä vitsi, kyllä! Mutta minun mielestäni Katri on lämpöisempi ja söpömpi kuin yksikään koiranpentu, jonka olen ikinä nähnyt.

Hello, it's Katri’s British boyfriend here. As a copywriter living with the woman behind the Cookie Blonde, I guess I’m the right guy to write some interesting and fun facts about Katri... Here we go!

1. Katri was a “boyish” child

I’m not one for gender stereotypes, but it’s hard to believe that this stylish blonde beauty spent most of her childhood playing in the mud. You can still see “boyish” qualities in her when she’s building IKEA furniture or putting up shelves. She can also lift about ten shopping bags in one hand!

2. She prefers Coke Zero to alcohol

She’s a fun drunk, throws great parties and loves an evening dancing in a bar after two bottles of Happy Joe. But her number one drink of choice is Coke Zero, and she drinks a lot of it! Thank goodness we live in a country that pays you to recycle soda bottles...

3. She’s allergic to dogs (and all animals with fur or feathers)

I used to know if there was a dog close by when I heard a barking noise. Now, I know if there’s a dog in the area by how red Katri’s face turns. I grew up with dogs all my life, and once I made the joke that she was “the only bitch I want in my life.” A rude joke, yes! But I think Katri is warmer and cuter than any puppy I’ve ever seen.4. Hän rakastaa lapsia
Vauvan tai taaperon näkeminen kirjaimellisesti parantaa Katrin päivän. Hän erityisesti rakastaa vauvojen vaatteita ja hekumoi, kuinka ihminen voi olla niin pieni. Hän on tosi kiinnostunut raskaudesta ja synnytyksestä prosessina ja kutsuu vastasyntyneitä vauvoja ”uusiksi ihmisiksi.”

5. Hän on aivan sairaan nopea lukemaan
En ole koskaan nähnyt mitään sellaista. Hän lukee lukemattomia blogipostauksia työmatkallaan, suunnilleen juoksee läpi lehtiä ja voi lukea kokonaisia romaaneja tunneissa. Hänen lempparikirjojaan ovat Harry Potterit ja hän luki teininä ne kovalla vauhdilla, jottei kukaan voisi pilata niiden lopetusta.

6. Katrin Frendit-hahmo olisi sekoitus Monicaa ja Phoebea
Katri on tosi organisoitunut, siisti ja rakastaa saada asioita tehdyksi niin kuin Monica. Silti hänellä on myös hassu ja omituinen puoli, joka nostaa päätään silloin kun sitä vähiten odotat. Hän saattaa yhdessä hetkessä tehdä tosi yksityiskohtaisia to do –listoja ja seuraavassa pohtia elämän tarkoitusta. Tämä on yksi syy siihen, miksi hänen kanssaan on niin mielenkiintoista elää.

7. Hän ajattelee kestävää kehitystä
Katri hankkii suuren osan vaatteistaan kirpputoreilta. Jos hän kyllästyy johonkin, hän myy tai lahjoittaa sen eteenpäin. Hänen lempparivaatteensa käyvät läpi uniikin ja ympäristöystävällisen elämän: hän käyttää jotain niin kauan, että se ei ole enää hänelle sopiva tai kunnes se rikkoutuu. Sen jälkeen siitä tulee vielä kotivaate ja sen jälkeen vielä siivousrätti. Hän myös kantaa mukanaan kangaskassia ja kierrättää muovia niin ahkerasti, että sillä voisi rakentaa pienen kaupungin.

4. She loves children

Seeing a baby or a toddler will literally change her day. She especially loves baby clothes and marvels how a human being can be so small. She’s amazed by childbirth, and calls new born babies “new people.”

5. She’s a freakishly fast reader

I’ve never seen anything like it. She reads countless blog posts on her way to work, races through magazines and can read a whole novel in a few hours. Her favourite novels are the Harry Potter series, and she read them quickly in her teen years so nobody could ruin the ending for her.

6. Her “Friends” character would be a mix of Monica and Phoebe

She’s organised, clean and loves to get things done just like Monica. But she also had a quirky side which comes out when you least expect it. She can go from making detailed “to do” lists to developing theories for the meaning of life in the same afternoon. That’s one of the many things that makes her an interesting woman to live with.

7. She’s environmentally conscious

Katri really gets the most of her clothes from a fleamarket. If she gets tired of something quickly, she’ll donate it to charity or sells it. Her all time favourite clothes follow an unique and environmentally friendly lifecycle. She will wear something until it’s out of fashion or too broken down for public use. At this stage, it becomes “home clothes” which will be enjoyed for another few years, and then finally will be cut up to make dishcloths and dusters. She also always takes a reusable bag to the store and recycles enough plastic to build a small city.8. Hän näkee kaikissa ja kaikessa hyvää
Brittimiehenä olen tottunut valittamaan kaikista ja kaikesta. Mutta Katri ei siedä tätä ja on auttanut minua näkemään elämän positiivisemmassa valossa. En tiedä johtuuko se siitä, että hän on suomalainen vai vaan hänen persoonastaan, mutta hän mieluummin jatkaa seuraavaan aiheeseen kuin valittaa. Tällainen vaatii paljon voimaa!

9. Hän rakastaa luontoa
Katri on asunut Lontoossa, vieraillut monissa kaupungeissa ja palavasti rakastaa Los Angelesia. Hän on kotoisin pienestä kaupungista ja asettui Helsinkiin nopeasti, muttei ole koskaan unohtanut rakkauttaan luontoon. En ole koskaan nähnyt häntä onnellisempana kuin silloin, kun näytin hänelle kotimaani Walesin vuoristoa tai kun vierailemme hänen perheensä mökillä.

10. Hän ei voi sietää ketsuppia
Kun hän kertoi vihaavansa ketsuppia yhtä paljon kuin minä, tiesin, että hän oli erityinen. Ketsupin sijaan hän valitsee valkosipulidipin tai majoneesin. Hän myös vihaa brittiläistä HP:n ruskeaa kastiketta, jota minä rakastan.

8. She sees the best in everyone and everything

As a British man, I’m used to complaining about everyone and everything. But Katri doesn’t allow any of this, and has made me see life in a far more positive light. Perhaps it's because she’s Finnish, or maybe it’s just who she is, but she would rather just get on with something than complain. It takes a lot of strength to do that!

9. She loves nature

Katri has lived in London, visited many cities and absolutely loves LA. Originally from a small town, she adapted to Helsinki life quickly but never forgot her love of the wilderness. I’ve never seen her happier than I have when I showed her the mountains of my home country of Wales, or when we visit her family's summer cottage.

10. She can’t stand Tomato Ketchup

When she told me that she hates tomato ketchup as much as me, I knew she was special. Instead of ketchup, she’ll choose garlic dip or mayonnaise. She also hates the British condiment, HP brown sauce that I love.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan

Your copyright

& KATRI K. 2020