Slider

Kesän kuulumisia

heinäkuuta 30, 2019

Heissulivei ja pahoittelut, että blogi jäi heti alkuunsa huomiotta… Kesä vei mennessään. Olen kärsinyt aika pahasta väsymyksestä ja kävin sen vuoksi lääkärissä, tehtiin myös muutoksia kotona nukkumisjärjestelyjen ja –aikataulujen suhteen. Onneksi vähän alkaa jo helpottaa, univaikeudet vaikuttavat niin moneen elämän osa-alueeseen!

Olen aina tottunut nukkumaan paljon, siis oikeasti aina 9-11 tunnin öitä, mutta viime vuoden kesänä avioerorumban alkaessa uneni meni aivan sekaisin, ja yöelämäni on edelleen vähintäänkin mielenkiintoista :D Mutta kuten sanottua, parempaa kohti ollaan matkalla!


Väsymyksen vuoksi joitain kesämenoja on ollut ihan pakko perua, mutta ollaan tehty paljon myös kivoja ja ihania asioita! Juuri viime viikolla oltiin mukana järjestämässä ystäväni Annen häitä, joissa sain kunnian olla kaasona. Kesän ensimmäiseen puolikkaaseen on kuulunut myös juhannus mökillä, Annen polttarit, grillailua äitin takapihalla, kavereiden synttäreitä, kaksi Tampereen reissua, pienen veljenpoikani nimijuhla ja lukuisia ihania hymyhetkiä hänen kanssaan, Ed Sheeranin Malmin keikka, iltalenkkejä Alepa-pyörillä sekä kymmeniä iltajätskejä.

Okei, onhan sitä aika paljon tullut sitten kuitenkin tehtyä näin kun tähän listaa. Silti tuntuu, että en tee päivilläni muuta kuin istu toimistossa kasista neljään, outoa.


Loppukesälle ainoa toiveeni on käydä vähän enemmän mökillä, rauhoittua ja nauttia luonnosta ja ottaa paljon irti kesän viimeisistä auringonsäteistä kavereiden ja perheen kanssa. Elokuussa lähden äitini kanssa kolmeksi yöksi Berliiniin, en malta odottaa! En ole koskaan käynyt Berliinissä ja mikäs sen parempi päätös kesälle kuin ruoka- ja shoppailumatka äitin kanssa. Joskaan en halua ostaa mitään, mitä en oikeasti tarvitse – ostoslistan teolle on aikaa kuukausi. Ensi viikolla on myös 28. synttärini, jaiks! Otin sen Joen toiveesta töistä vapaaksi, saa nähdä mitä herralla on mielessä. Kuulemma haluaa järjestää mulle ihanan päivän.

Mitä teidän kesään on kuulunut? Oliko teistä joku noilla Edin keikoilla??

2 kommenttia:

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan

Your copyright

& KATRI K. 2020