Slider

Huhtikuun 2019 suosikit

toukokuuta 05, 2019

Vauva
Huhtikuun ykkönen oli pieni veljenpoikani, joka tupsahti maailmaan viime viikolla. Hän on aivan uusi pieni ihminen, mutta silti tuntuu kuin hän olisi aina ollut osa meidän perhettä. Pientä poikaa olen käynyt halimassa nyt viikon sisällä kolmesti ja herranjestas, miten paljon jäbä kasvaa jo viikossa! Hän näyttää aivan veljeltäni, mutta monta ilmettä ja piirrettä hänellä on myös äitinsä puolelta. Täydellinen pieni poika.

Uusi blogi
Tämän blogin avaaminen vihdoin ja viimein ansaitsee tietenkin paikkansa listalla! Sain juuri uuden vuosittaisen laskun tästä domain-osoitteesta, eli siitä on jo vuosi, kun tätä aloin mielessäni suunnitella, heh. En malta odottaa, että pääsen tämän kanssa oikein kunnolla vauhtiin ja opin tuntemaan sekä uusia että vanhoja lukijoita paremmin. ♥


Aurinko
Huhtikuussa taivaalta paahtanut mollukka tuskin tarvitsee sen kummempaa selitystä. Aurinko antoi huhtikuussa aivan valtavasti voimaa juuri niinä päivinä, kun sitä eniten tarvitsi! Ja oli hauskaa nähdä, miten taas suomalaiset kömpivät koloistaan ulkoilmaan ja joka paikka on täynnä jengiä. Harmi, kun kaikesta auringosta huolimatta Helsinkiä aina piinaa niin kova tuuli, mutta en antanut edes pystysuoraan lentävien hiuksien pilata tätä kevätiloa!

Onnistumisia töissä
Aloitin helmikuussa uuden työn sairaalassa, toimistosihteerinä. Sairaalamaailma on itselle täysin uusi ja alku oli erinäisistä sattumuksista johtuen myös aikamoisen vauhdikas. Sairaalamaailmassa esimerkiksi sanasto on mulle täysin uutta ja siihen törmään joka päivä - en vieläkään muista googlaamatta, mitä endokrinologia on :D


Alun räpiköinnistä huolimatta kuitenkin tuntuu, että olen saanut otettua hommaa haltuun niin hyvin kun mun täysin eri maailmasta olevalla työhistorialla voi ottaa ja oon tosi ylpeä itsestäni! Joka päivä opin ja kuulen uutta, joka päivä osaan jotain vanhaa pientä ilman ohjeita tai kysymistä muilta. Olen myös saanut ihanaa palautetta niiltä lääkäreiltä, joiden kanssa työskentelen, ja se tuo kivaa fiilistä arkeen ja siihen kaikkeen uuden opetteluun. Eli pikkuhiljaa, pikkuhiljaa…

Uusia ruokia
Huhtikuussa innostuin ruoanlaitosta oikein kunnolla ja keksin monta uutta reseptiä, jotka jäivät vakiokäyttöön arkiruokalistalle. Aikomus on postailla kaikkia näitä reseptejä myös tänne, mutten halua blogisisällön vahingossa olevan pelkästään reseptiä reseptin perään... Tänään sunnuntaina tehtiin aivan ihanaa kesäsalaattia, jonka resepti tulee eetteriin huomenna!


Koti järjestykseen
Huhtikuussa hankittiin kaksi uutta kaappia Ikeasta ja ah, miten paljon tila lisääntyi. Rakastan tätä asuntoamme tosi paljon muuten, mutta säilytystila on lähes olematon. Esimerkiksi keittiössä ei ole kuin yksi puolikas kaappi + laatikosto, ei yhtään kokonaista kaappia! Kaverit nauraa, kun säilytän esimerkiksi blenderiä ja uunivuokia makuuhuoneen kaapeissa, mutta se on tähän asti ollut ainoa vaihtoehto :D Nyt kaksi uutta kaappia tuo ihan mielettömästi tilaa keittiöön ja sitä myöten myös niihin makkarin kaappeihin.

Toukokuun tavoitteena on käydä kodin muutkin kaapit läpi, järjestellä ne uudelleen ja myydä tarpeeton!


Kaasous
Ihana ystäväni Anne pyysi mua kaasoksi heinäkuisiin häihinsä, olen niin innoissani ja otettu tästä roolista! Ihanaa saada todistaa ystävän tärkeää päivää näin tärkeässä roolissa ja niin läheltä. Tiistaina meillä on jo edessä kivaa hääpuuhaa joko hääpaikkaan tutustuessa tai mekkoa etsiessä, jommin kummin :) En ole koskaan ollut kenenkään kaasona, eli kaikenlaiset vinkit ja ideat ovat muuten erittäin tervetulleita kommenttiboksin puolelle.

Iloista sunnuntaita kaikille! Meidän aamu alkoi Roihuvuoren Kirsikkapuistosta, joka kukkii än-yy-tee-nyt!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan

Your copyright

& KATRI K. 2020