Slider

Auntie Katri

huhtikuuta 27, 2019

Juuri kun ehdin pääsiäismaanantaina kirjoittaa, että minusta tulee ihan pian täti, alkoi tapahtua. Ja nyt sitten olen täti. Voi tätä onnea, kun sain elämääni ihan uuden roolin. Nyt olen tyttöystävä, tytär, sisko, työntekijä, ystävä, työkaveri, kummitäti ja TÄTI! Olen niin onnellinen, joskin pelkään heti alkuun rikkovani sen pienen ihmisen liian kovilla rutistuksilla.

On Easter Monday I wrote that I’ll be an auntie soon. And just so it happens, now I am an auntie! I’m so so happy for this new role of mine. Now I’m a girlfriend, a daughter, a sister, a employee, a friend, a co-worker, a godmother and an AUNTIE! I’m so so happy that I’m actually afraid of breaking that little person with hugging him too tight.


Olen niin vauva- ja lapsi-ihminen, että olen edelleen aivan sekaisin noin kolme vuotta sitten syntyneestä kummitytöstäni. Hän on niin mahtava persoona ja pikkutyyppi, ehdottomasti yksi maailman hauskimmista immeisistä - koen olevani todella etuoikeutettu, kun saan seurata hänen kasvamistaan niin spesiaalissa roolissa. Voitte siis kuvitella, millaisen vauvan tuoksuisen täyshurmion myös tätiys saa mussa aikaan… Yritän kuitenkin olla ihan coolisti, etteivät tuoreet vanhemmat pistä koko Espoon kattavaa porttikieltoa peliin.

Oikeasti musta tuntuu tältä: ”!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!”

I’m such a baby and kids person that I’m still over the moon for having a goddaughter, who is now about three years old. She is such a cool and great person, definitely one of the funniest people I know. I feel very priviledged to be able to follow her growth in this role. So based on this you can imagine the reaction my nephew’s existence creates in me… But I’ll try to act all cool not to be totally banned from Espoo.

In reality I feel like this: ”!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!”


Toinen onnea aiheuttanut asia on kaikki ne ihanat viestit, joita olen teiltä saanut Instagramissa ja blogin kommenttiboksissa uuteen blogiin liittyen. Bloggaaminen on vuodesta 2009 lähtien ollut niin iso osa itseä ja omaa itseilmaisua, että haaveilin tästä kauan. Silti mua jännitti tämän blogin avaaminen ihan todella paljon. Elämä on muuttunut niin paljon vuodessa ja jotenkin pelkäsin kertoa siitä, vaikka asian kanssa sinut olenkin ja kaikki läheiseni siitä tietävät. Pelkäsin myös kirjoittavani synkkinä hetkinä jotain, mikä harmittaisi jälkeenpäin.

Oma aika teki hyvää, ja nyt tuntuu kivalta startata tätä uutta elämää. Edessä on uusi kesä, arjessa ihania ihmisiä ja pieni vauva, jota nuuhkutella. Mitä muuta sitä voi edes toivoa.

Another thing that has made me very happy has been all of those lovely messages I’ve gotten from you on Instagram and blog comments. Blogging has been such a big part of me since 2009 that I dreamed of starting this new blog for a long time. Still I was a bit nervous to open this. My life has changed so much in a year and somehow I was a bit scared to tell you guys about it, even though I’m completely fine with it and all of my close ones know about it. I was also scared that in my moody and depressed moments I would write and publish something I would later regret.

Some alone time from the blog did me good and I love starting my new life now. Ahead of us there’s a new summer, lovely people and a tiny person to sniff. What else could I even ask for.Teiltä saatu palaute on ollut kuin pumpulia, niin vastaanottavaista ja ihanaa. Olen tästä blogista niin innoissani, ette voi kuvitellakaan! Aion silti kuitenkin yrittää ottaa rennosti, seuraajamääriä liikaa tuijottelematta ja keskittyä vuorovaikutukseen, ideointiin ja itseni toteuttamiseen.

Blogin nimi on ollut itseasiassa tiedossa jo viime kesästä lähtien, kun suunnittelin ennen erokriisiä oman leivontablogin perustamista. Edelleen olen tosi innostunut opettelemaan lisää kotileipurointia ja ajattelin, että blogin pääpaino tuleekin olemaan lifestylen lisäksi myös ruoanlaitossa ja leivonnassa. Yhtä usein mun leipomukset menee metsää kuin onnistuu, mutta sehän se siitä hauskaa tekeekin, eikö? :D

Kiitos ihanista viesteistä kaikille, nyt alan siivoilemaan ennen kuin Mikkelissä asuva isäni ilmestyy ovelle. Myös tuore pappa on aivan haltioitunut!

All of the feedback from you guys has been so lovely and that has made me very excited about this blog, you can’t even imagine! I’m still going to do this in a relaxed way, without staring at the followers count too much. I want to focus on interaction and being creative.

The name of the blog has been in my mind since last summer. Back then I was planning on starting a baking blog. I’m still very excited to learn to be a better baker and I thought that the main focus in the blog will be on baking and lifestyle. I’m not a very skilled baker so this should be fun :D

One more time, thank you for all the lovely messages. I’m gonna start cleaning now before my dad comes over. Also the new granddad is very much in love with the new baby!

2 kommenttia:

 1. Ihanaa, onnea tätiydestä! :D Mun piti kommentoida jo aiemminkin ja intoilla uudesta blogista mutta menee se nyt tässäkin: siis niin parasta että oot palannut!! Ymmärrän kyllä että noin isojen elämänmuutosten aikana mikään blogi ei varmaan oo ykkösenä mielessä, mutta tervetuloa takasin :) Oon vissiin seurannut sua Lontoon ajoilta eli montakohan vuotta tässä ois jo vilahtanu...
  Mutta siis juu, ihan parasta päästä lukeen sun kuulumisia taas (vaikka oonkin seurannu instassa mutta ei se vaan oo sama asia) ja ekstramielenkiinnolla miten parisuhde britin kanssa sujuu koska ite oon samassa veneessä :D tosin täällä briteissä, mutta kuitenkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tätionnitteluista ja kiitos ihanista sanoista! <3 Ja hahaa, jaiks, aika juoksee - Lontoossa olin 2011-2012! Kamalaa tajuta itsekin, miten kauan siitä jo on... Ja ah voi että, siellä vertaistukea siis tarjolla :’D

   Aurinkoa sun viikonloppuun! <3

   Poista

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan

Your copyright

& KATRI K. 2020