Slider

Cropattu trenssi ja kuulumisia

kesäkuuta 11, 2024

Hei ihanaiset! Lomalaskuri raksuttaa täällä kovaa ja korkealta, nyt on enää kolme työpäivää jäljellä ennen kuin meikämuija lompsii lomalle. Olen siis niin loman tarpeessa, ettei tosikaan! Lomailen tässä vaiheessa kesää vain yhden viikon, mutta viikonkin loma pitenee viikonloppujen ansiosta 9-päiväiseksi :) Odotan tulevaa lomaa ihan todella paljon, koska suunnataan mökille koko viikoksi, ja sinne saapuu seuraksi vuoronperään sekä serkkuani, ystävääni että veljeni perhettä. Niin parasta! Toivon kovasti, että helteet palaisivat viimeistään viikonlopun jälkeen, olisi ihana viettää oikein kunnon helteinen juhannus.

En itse kärsi helteistä hiuksia lukuunottamatta yhtään, koska juon tarpeeksi vettä. Heti, jos vedenjuonti sakkaa, olo on ihan hirveän tukala ja väsynyt, ja tietenkin on, kun kroppa ei sitten ilman nestettä osaa jäähdyttää itseään. Vedenjuontitaktiikalla selvittiin äitin kanssa vuosia takaperin tehdyllä Rooman reissulla, kun koko matkan ajan asteita oli +38 ja meillä ei ollut edes kovin kuuma, kun juotiin vettä ihan koko ajan. Eli jos kärsit helteistä, kannattaa kokeilla, auttaisiko vedenjuonnin lisääminen!

cropped-trench-coat-outfit-styling-gucci-princetown-loafers-outfit-1 cropped-trench-coat-outfit-styling-gucci-princetown-loafers-outfit-2 cropped-trench-coat-outfit-styling-gucci-princetown-loafers-outfit-3 cropped-trench-coat-outfit-styling-gucci-princetown-loafers-outfit-4 cropped-trench-coat-outfit-styling-gucci-princetown-loafers-outfit-5 image00004cropped-trench-coat-outfit-styling-gucci-princetown-loafers-outfit-6

Primark trench coat
H&M top
Stradivarius trousers
Gucci loafers
Chanel bag

Kuvan takista ja hiuksista voi päätellä, että näitä kuvia ei ole otettu helteillä :D Hiukset on ainoa asia, mikä itseä helteissä harmittaa, ne kun ei tosiaan pysy kiharalla ja ilmavina ja niitä on oikeastaan pakko pitää kiinni. Muuten niistä tulee selkää vasten oikein kunnon hikipiiska, yök! Onneksi olen viime vuosina tykästynyt kaikenlaisiin sleek bun -lookeihin, ne on helteillä ihan täydellisiä.

Ostin tämän cropatun trenssin huhtikuiselta Lontoon reissulta, ja tykkään sen fiiliksestä, joka yhdistää trenssin klassisuutta ja arvokkuutta bikernahkatakin malliin. Ihan täydellinen combo, vai mitä te olette mieltä? Sovitin trenssiä reissun aikana neljään otteeseen, ja arvoin viimeiseen asti, ostaako vai ei... Se ei ollut kallis, mutta en vain halua ostaa nykyään mitään, mitä en varmasti tule käyttämään todella paljon ja lasken päässä aina kunnon cost per wear -matikkaa. Takki on saanut jo paljon käyttökertoja, ja olen tykästynyt siihen ihan todella, eli onneksi päädyin silloin ostopäätökseen :)

Nyt suuntaan nuuhkuttamaan ystäväni pientä uutta vauvaa! Miten te lomailette tänä kesänä? :)

Seuraa myös Instagramissa: @katrikonderla
Tilaa kanava Youtubessa: Katri Konderla
Kuvat by Jenni, editointi minä

2 kommenttia:

  1. Noi sun hiukset on niiiin kauniit!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, ihana 💕 Keväällä ja pakkasilla, kun oli kuiva sää, ne kesti tällaisina kivoina mutta nyt kesällä on ollut taas niin kosteaa, että valahtaa heti :D

      Poista

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan

Your copyright

& KATRI K. 2020