Slider

Valkoharmaa asu ja kiireinen viikko

toukokuuta 23, 2024

Huhhelihei, mikä viikko onkaan meneillään! Olin viime viikolla tosiaan Turussa koulutuksessa pari päivää työreissussa, eli työt ehtivät kasaantua useammalta päivältä hoidettavaksi sitten tällä viikolla. Lisäksi olen aivan ylibuukannut menoja vapaa-ajalle ja friikkutöihin, vaikkakin kaikki ne ovat ihan tosi kivoja juttuja. Onneksi viikonloppuna päästään suuntaamaan mökille ja hieman laskemaan sykkeitä järven rannalla :D Olen maailman onnellisin ja kiitollisin siitä, että saan tehdä joustavasti etätöitä, koska se mahdollistaa esimerkiksi kesäisin työskentelyn mökiltä käsin. Etätyöt on lisänneet itselläni niin paljon elämänlaatua, ja työtkin hoituvat tehokkaammin etänä kuin suuressa avotoimistossa.

Tänään suuntaan illalla kaksiin eri pippaloihin Jennin avecina, ensin juhlistamaan Adtractionin 10-vuotista taivalta Suomessa ja sen jälkeen Vallila Food Clubin avajaisiin. Kiva pitkästä aikaa vähän pukeutua, joskin en kerrassaan tunnu omistava sitten mitään juhlavaatteita, kääks. Tarkenisikohan tänään jo pellavamekolla, vai onko vähän toiveiden elättelyä?

helsinki-kes-pukeutuminen-farkut-white-slingback-heels-coach-tabby-outfit-1 helsinki-kes-pukeutuminen-farkut-white-slingback-heels-coach-tabby-outfit-2 helsinki-kes-pukeutuminen-farkut-white-slingback-heels-coach-tabby-outfit-3 helsinki-kes-pukeutuminen-farkut-white-slingback-heels-coach-tabby-outfit-4 helsinki-kes-pukeutuminen-farkut-white-slingback-heels-coach-tabby-outfit-5 helsinki-kes-pukeutuminen-farkut-white-slingback-heels-coach-tabby-outfit-6 helsinki-kes-pukeutuminen-farkut-white-slingback-heels-coach-tabby-outfit-7

Zara satin shirt
Arket jumper
New Look jeans
Mango heels
Coach bag

Vihdoin tänä keväänä löysin kauan etsinnässä olleet valkoiset slingback-korot, en muista puhuinko tästä jo blogin puolella vai ainoastaan Youtubessa? Moneen "lähes täydelliseen" versioon meinasin jo tyytyä viime vuosina, mutta onneksi maltoin odottaa, koska nämä kerrassaan täydelliset yksilöt kävelivät sitten yhtäkkiä vastaan. Näissä ei ole mitään ylimääräisiä krumeluureja tai solkia, korko on ihanan matala ja värikin on täydellinen sävy kerman ja vitivalkoisen väliltä, eli sopii kummankin kumppaniksi.

Iloista ja aurinkoista torstaita teille kaikille, nyt hyppään metroon kohti keskustaa!

Seuraa myös Instagramissa: @katrikonderla
Tilaa kanava Youtubessa: Katri Konderla
Kuvat by Jenni, editointi minä

2 kommenttia:

  1. Onpa raikas asu, hyvältä näyttää! 🤗 Slingback- korkkarit ovat ihanat, jotenkin malli huokuu naisellisuutta ja ehkä vähän sellaista menneisyyden glamouria. Silti sopivat hyvin nykypäivään myös, minultakin löytyy kenkähyllystä useammat slingbackit! ^^

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siis säpä sen sanoit, just tota mä oon kanssa hakenut mutten osannut kuvailla yhtä hyvin! Ne on niin ihana, ajaton klassikko, ja tykkään, kun tuon remmin ansiosta kokokin hieman joustaa, jos jalka esim. helteellä turpoaa :) Kiitos kommentista ja ihanaa viikkoa!

      Poista

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan

Your copyright

& KATRI K. 2020