Slider

Vaatekaapin järjestelyä ja Vinted-myynti

toukokuuta 02, 2024

postaus sisältää mainoslinkkejä*

Ai kauhistus, postaan jo kolmannet asukuvat samalla neuleella putkeen (ja luonnoksissa olisi vielä neljäskin) :D Pitäisi vissiin saada kuvaustreffit Jennin kanssa sovittua ja pian. Mutta nämä kuvat toisaalta heijastaa todellisuutta, koska olen käyttänyt *tätä ihanaa alpakkaneuletta kirjaimellisesti koko loppukevään! Se vaan sopii kaiken kanssa, on niin mukava päällä ja kauniin raikkaan värinen tähän kauteen. Leveistä hihoista huolimatta se mahtuu hyvin myös trenssin alle. Aivan nappiostos siis! Olisipa vaatekaapin jokainen vaatekappale yhtä monipuolinen.

Siitä puheen ollen, olen ajatellut viikonloppuna tai ensi viikolla vihdoin hyökätä vaatekaapin kimppuun, siivota sen ja laittaa kirppiskasan antimia vihdoin myyntiin. Tein instagramin puolella pienen kyselyn siitä, mitä nettikirpparia te tykkäätte itse suosia, ja Vinted oli ylivoimaisesti suosituin. Listaan siis toukokuun aikana sinne myyntiin juttuja, eli jos kiinnostaa meikäläisen vaatekaapin sisältö, kannattaa ottaa jo nyt seurantaan @katrikonderla :) Myyntiin on tulossa ainakin useampia mekkoja ja paljon, paljon muuta. En ole koskaan vielä ennen myynyt juttuja Vintedissä, mutta ostanut senkin edestä - siellä on parasta (ja vaarallista...) ne edulliset postarit!

songmont-chocolate-bag-outfit-1 songmont-chocolate-bag-outfit-2 songmont-chocolate-bag-outfit-3 songmont-chocolate-bag-outfit-4 songmont-chocolate-bag-outfit-5 songmont-chocolate-bag-outfit-6

Arket *jumper
New Look *jeans
New Look boots
Songmont *bag

Näiden asukuvien tilanne muuttui vielä nolommaksi, näissä on nimittäin täysin *sama farkkumallikin kuin edellisissä kaksissa asukuvissa tämän neuleen parina, eri värisenä vaan! :D Aina, jos löydän jonkin itselle ja omalle kropalle toimivan vaatemallin, hankin sen usein useammassa värissä. Erityisesti tämä sääntö pätee silloin, kun kyse on housuista tai farkuista, niiden hyvin istuvia versioita kun ei tule vastaan mitenkään liian usein.

Alkuvuodesta ostamani *Songmontin laukku on osoittautunut ihanaksi käytössä. Pienestä koostaan huolimatta se mahduttaa sisäänsä kaiken tarpeellisen ja enemmänkin, ja se tuntuu todella laadukkaalta. Tuo kaunis solki myös kerää usein kehuja.

Iloista torstaita!

Seuraa myös Instagramissa: @katrikonderla
Tilaa kanava Youtubessa: Katri Konderla
Kuvat by Jenni, editointi minä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan

Your copyright

& KATRI K. 2020