Slider

Ravintolavinkki Lontooseen - italialainen illallinen tapastyyliin

toukokuuta 08, 2024

Jälleen Lontoon ruokavinkkejä kehiin, nam! Halusin varata äitin synttäri-illallispaikaksi jonkin spesiaalin paikan, ja päädyin pitkien googlailujen jälkeen valitsemaan italialaisen Polpon. Polpolla on kaksi ravintolaa, toinen Sohossa ja toinen Chelseassa. Olimme maantieteellisesti lähempänä Sohoa, mutta valitsin silti Chelsean, koska ravintola sijaitsee Duke of York Squarella, jossa halusimme muutenkin käydä piipahtamassa. Alue oli tosi kaunis ja siellä saa kulumaan vaikka puolikkaan päivän, sillä sieltä löytyy shoppailumahdollisuuksien ja ravintoloiden lisäksi mm. ikoninen Saatchi Gallery.

Ilmoitin ravintolaan varauksen yhteydessä etukäteen, että olemme tulossa juhlistamaan äitini syntymäpäivää. Ravintola huomioi tämän tosi ihanasti; äiti sai henkilökunnalta paljon onnitteluita, ja pöytään kannettiin heti siihen istahtaessamme jo kuohuvaa! Saimmepa jälkkäriksikin vielä ihan yllärinä kynttilällä varustetun tiramisun. Meillä oli kyllä niin ihana ilta, ja ruoka oli tosi herkullista.

polpo-chelsea-review-comments-polpo-chelsea-london-italian-restaurant-in-london-1 polpo-chelsea-review-comments-polpo-chelsea-london-italian-restaurant-in-london-3 polpo-chelsea-review-comments-polpo-chelsea-london-italian-restaurant-in-london-2 polpo-chelsea-review-comments-polpo-chelsea-london-italian-restaurant-in-london-4

Polpo Chelsea

81 Duke of York Square, London

Ravintola on italialainen, mutta toimii tapastyyliin, eli tilasimme jaettavia annoksia yhteensä kuusi kappaletta. Viisikin olisi jo varmaan riittänyt, tiramisun kanssa teki nimittäin jo tiukkaa! :D Tilasimme jaettavaksi focacciaa, punajuuritortellineja, burrataa, fenkolilihapullia, jättiläiskatkarapuja ja kesäkurpitsaranskalaisia. Tämä kombo oli ihan mie-le-tön! Ainoa negatiivinen seikka oli se, että ravut eivät olleet valmiiksi kuorittuja, eli niiden kanssa saimme hetken turata, heh.

Kaikki ruoka oli tosi herkullista, ja rakastan tällaisia aterioita, joissa maistellaan ja jaetaan useampia eri annoksia ja makuja.

Jos sinulla on suunnitelmissa reissata Lontooseen, niin muista tsekata kaikki muukin tekemäni Lontoo-sisältö, linkin takaa löydät mm. useita ravintolavinkkejä ja reissuvideoita! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan

Your copyright

& KATRI K. 2020