Slider

Harmaa bleiseri valkoisilla asusteilla

toukokuuta 15, 2024

Siis miten mielettömiä ovat olleet nämä viime päivien säät, ainakin täällä meillä Helsingissä? Aurinko oikein hellii, ja suorassa valossa se lämmittää ihan tosi paljon. Niin ihanaa, kun voi käpötellä menemään kepeillä kengillä ja paljailla nilkoilla! Takkina olen käyttänyt lähinnä bleisereitä, koska välillä trenssi alkaa olla jo liiankin lämmin. Yksi suosikkibleiserini vuodesta toiseen on tämä harmaa kuvissa näkyvä yksilö, se ei vaan koskaan petä! Hämärä muistikuvani on, että olisin ostanut tämän Tallinnan Stradivariuksesta vuosia sitten.

Bleiserin malli on ihan täydellinen, sillä se on sopivan istuva mutta kuitenkin vielä rento. Olen asustanut sitä arkeen ja juhlaan, jopa hautajaisista ihan tavallisiin toimistopäiviin. Väri toimii ympäri vuoden, kun muun asun koodaa vähän kauden mukaisesti. Esimerkiksi syksyllä ja talvella laitan alle kokomustaa, ja näin keväällä ja kesällä lisään kokonaisuuteen valkoista, niin ilme raikastuu.

grey-blazer-outfit-inspiration-harmaa-bleiseri-stailaus-pukeutuminen-kapselikaappi-miten-1 grey-blazer-outfit-inspiration-harmaa-bleiseri-stailaus-pukeutuminen-kapselikaappi-miten-2 grey-blazer-outfit-inspiration-harmaa-bleiseri-stailaus-pukeutuminen-kapselikaappi-miten-3 grey-blazer-outfit-inspiration-harmaa-bleiseri-stailaus-pukeutuminen-kapselikaappi-miten-4 grey-blazer-outfit-inspiration-harmaa-bleiseri-stailaus-pukeutuminen-kapselikaappi-miten-5 grey-blazer-outfit-inspiration-harmaa-bleiseri-stailaus-pukeutuminen-kapselikaappi-miten-6

Stradivarius blazer
Zara bodysuit
Stradivarius trousers
Gucci loafers
Coach bag

Näitä kuvia ottaessa ihasteltiin Jennin kanssa tuota mielettömän upeaa vanhaa sisäänkäyntiä ja kaikkia tämän rakennuksen kauniita yksityiskohtia, kunnes yhtäkkiä hoksattiin, että sehän onkin Content Cornerin sisäänkäynti! Voi, kun Suomessa edelleen rakennettaisiin näin kauniita uusia taloja, luulisi sen olevan nykyisin niin paljon helpompaa, nopeampaa ja kustannustehokkaampaakin kuin ennen.

Nyt suuntaan parin yön työreissulle Turkuun, jossa en olekaan käynyt sitten vuoden 2017 Ruisrockin!

Seuraa myös Instagramissa: @katrikonderla
Tilaa kanava Youtubessa: Katri Konderla
Kuvat by Jenni, editointi minä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan

Your copyright

& KATRI K. 2020