Slider

Kuulumisia ja harmaa villakangastakki

helmikuuta 13, 2024

Pikkuhiljaa on aika palata tänne bloginkin puolelle, jihuu! Pahoittelen kovasti tätä puolentoista kuukauden taukoa täällä, keho ja mieli kerta kaikkiaan tarvitsivat kumpikin lepoa ja tarvitsevat sitä oikeastaan edelleen. Rakastan sisällöntuotantoa yli kaiken, mutta se vie paljon aikaa ja energiaa, ja surkean joululoman (kerroin siitä lisää täällä) vuoksi siihen ei hetkellisesti kerta kaikkiaan riittänyt puhtia. Nyt on kiva hiljalleen palata tämän homman pariin ihan uudella fiiliksellä :)

Alkuvuosi on hurahtanut ohitse ihan todella nopeasti, enkä millään voisi uskoa, että huomenna on jo ystävänpäivä. Kääk! Tammikuu meni lähinnä lepäillessä, reflektoidessa ja salilla rampatessa, helmikuun alkupuoli taas sairastellessa, laskiaispullia (mantelimassalla, tietty!) vedellessä, tauluja maalatessa ja Joen yllärisynttäreitä puuhatessa. Järkkäsin siis hänelle viime viikolla pienet yllätyssynttärit, ja hän tuli kyllä niistä tosi onnelliseksi ja kiitteli moneen otteeseen vielä seuraavatkin päivät, voi toista ♥ Sunnuntaina jeesailin Jenniä hänen kamppiskuvissaan ja maalailin parin kaverin tauluja eteenpäin. Niin ihanaa, kun valoa on alkanut riittää jo useamman tunnin pidempään kuin jouluna, siitä tulee niin paljon hyvää energiaa!

other-stories-grey-wool-coat-outfit-ysl-loulou-bag-outfit-1 other-stories-grey-wool-coat-outfit-ysl-loulou-bag-outfit-2 other-stories-grey-wool-coat-outfit-ysl-loulou-bag-outfit-3 other-stories-grey-wool-coat-outfit-ysl-loulou-bag-outfit-4 other-stories-grey-wool-coat-outfit-ysl-loulou-bag-outfit-5

& Other Stories coat
New Look leather leggings
H&M Men jumper
Vamsko boots
Saint laurent bag

Ei olla päästy Jennin kanssa asukuvailemaan pitkään aikaan huonon sään ja mun levontarpeen vuoksi, mutta onneksi varastosta löytyy edelleen talvisia, juuri ennen joulua kuvattuja asuja, ja eiköhän pian päästä napsimaan jo uusiakin.

Tämä kuvissa näkyvä asu on kyllä suorastaan talvinen univormuni, niin basic mutta toimiva ja aina tyylikäs. Tuo neule on H&M:n miestenosastolta ja Joen omaisuutta, mutta pihistän sitä tasaisin väliajoin omaan käyttööni :D Miesten neuleissa vaan on usein niin paljon paremmat materiaalit, tämäkin on muistaakseni 100 % puuvillaa, ja tämän malli ja kaulus on vain ihan täydellisiä. Onneksi hän aika harvoin huomaa näitä mun pieniä lainareissuja, eikä silloinkaan niistä valita, hehe.

Nyt haluaisin kovasti kuulla, mitä teille kuuluu, miten tämä alkuvuosi on siellä sujunut? ♥

Seuraa myös Instagramissa: @katrikonderla
Tilaa kanava Youtubessa: Katri Konderla
Kuvat by Jenni, editointi minä

2 kommenttia:

 1. Ihanaa, tervetuloa takaisin kun oma vointi sen vain sallii :) täällä tammikuu tuntui tosi pitkältä mutta tässä kuussa mennään jo puolivälissä aivan huomaamatta!

  Miesten osastoilta löytyy muuten oikeasti parempilaatuisia vaatteita! Aivan t-paidoista lähtien on selkeä ero.. silti saattaa olla sama hintataso, heh!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihanasta kommentista <3 ja sanopa muuta, siis niin epäreilua!! Mutta tässä vaatetehtailijat luottaa siihen, että naiset tilastollisesti ostaa niin paljon enemmän vaatteita, ettei niiden kestävyyteen kannata paukkuja laittaa, kun miehet taas tilastojen perusteella tekevät täsmänä ostoksia tarpeeseen harvemmin :(

   Poista

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan

Your copyright

& KATRI K. 2020