Slider

Viikonloppusuunnitelmia ja talvinen asu uggeilla

joulukuuta 08, 2023

Olen odottanut jo monta viikkoa kuumeisesti huomista jouluista Tallinnan reissua, jolle olin suuntaamassa ystäväni Alichian kanssa. Ollaan molemmat todella kovia jouluttajia, ja ollaan sen seurauksena vuosikausia puhuttu, että suunnattaisiin yhdessä Tallinnaan fiilistelemään joulumarkkinoita ja jouluista tunnelmaa. Nyt se päivä oli vihdoin täällä, mutta tottakai meidän tuurilla Alichialle tuli ylitsepääsemätön este, nyyh! Onneksi hätä ei ole tämän näköinen, sillä Joe lähtee extempore reissukaverikseni. Aikomuksena on käydä joulumarkkinoiden lisäksi Tallinnasta löytyvässä valtavassa Shishi-myymälässä, joka myy joulukoristeita ja lahjatavaroita aina kausittain. En ole ennen siellä käynyt, mutta heillä oli ennen aina joulun alla se pieni joulukauppa Helsingin keskustassa Keskuskadulla, mikä oli aivan ihana. Siellä kävin joka vuosi! Uusia koristeitahan en todellakaan tarvitse, mutta olen valmis kerryttämään omaa kokoelmaa muutamalla upealla pallolla, jos sellaisia sattuu tulemaan vastaan. Katsotaan, miten käy - on ihana pelkästään fiilistelläkin sitä kimalteiden loistoa ja koristeideoita :)

Täytyy vielä tänään googletella muita jouluisia Tallinnan anteja ja tehdä pieni game plan, meillä on nimittäin maissa rentoa aikaa vain n. 3-4 tuntia, eli kannattaa vähän suunnitella, missä järjestyksessä minnekin kannattaa mennä. Kaikista eniten odotan sitä, että pääsen pitkästä aikaa viettämään kiireettömän, pitkän päivän rakkaani kanssa ♥ Bookattiin myös menomatkalle brunssi ja paluumatkalle illallinen, eli saadaan rauhassa istua, jutella ja nautiskella herkkuruoasta. Ihan parasta!!

teddy-jumper-uggs-leather-trousers-arket-alpaca-beanie-beige-chanel-flap-bag-outfit-1 teddy-jumper-uggs-leather-trousers-arket-alpaca-beanie-beige-chanel-flap-bag-outfit-2 teddy-jumper-uggs-leather-trousers-arket-alpaca-beanie-beige-chanel-flap-bag-outfit-3 teddy-jumper-uggs-leather-trousers-arket-alpaca-beanie-beige-chanel-flap-bag-outfit-4

H&M teddy jumper
New Look leather trousers
Arketalpaca beanie
ASOS wool scarf
Esprit boots
Chanel bag

Postauksen otsikointi tuotti kipua sieluun, koska en tykkää kutsua imitaatiotuotteita niiden alkuperäisellä nimellä, ja nämä Espritin yksilöt eivät todellakaan ole aidot Uggit. Millä termillä näitä voisi kutsua, pehmosaappaat? Lampaannahkasaappaat? :D Haaveilin aidoista Uggeista koko viime talven, mutta haluamani minimalli oli kaikkialta loppu kuukausikaupalla. Ostin siis nämä Espritin versiot, jotka ovat myöskin aivan ihanan lämpimät, kun ovat oikeaa lampaankarvaa sisältä ja mokkanahkaa ulkoa. Varsi näissä on pidempi kuin mineissä, mutta tykkään näistä silti kovasti.

ASOS valmisti ennen näitä ihania 100 % villaisia huiveja, ja ihan vahingossa tämän vuosia vanhan huivin sävy osuu aivan yksi yhteen Arketin alpakkapipon kanssa, mikä tuuri! Molemmat myös vielä natsaavat noiden "Uggien" sävyyn, mikä lämmittää henkilökohtaisesti sielua, koska rakastan asusteideni sävyjen mätsäämistä asuissa. Teddyneule on muutaman vuoden takaa hauska löytö H&M:ltä, ja se on edelleen yksi suosikeistani arjessa. Tämän täsmälleen saman mallin ja paksuuden kun löytäisin vielä oikeassa villassa, mutta toistaiseksi ei ole tullut vastaan...

Mitä suunnitelmia teillä on viikonlopulle? ♥ Ja hei, jos nyt on jouluisia Tallinna-vinkkejä antaa ennen huomista aamua, niin mielelläni otan kaikki sellaiset korvan taakse!

Seuraa myös Instagramissa: @katrikonderla
Tilaa kanava Youtubessa: Katri Konderla
Kuvat by Jenni, editointi minä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan

Your copyright

& KATRI K. 2020