Slider

Kokovalkea talvinen asu ja kuulumisia

joulukuuta 11, 2023

Siis mikä kriisi tänään iskikään, kun tajusin, että jouluun on enää kaksi viikkoa aikaa! En ole yhtään ehtinyt pre-jouluttaa niin paljon kuin haluaisin, koska tämä loppuvuosi on aina niin intensiivinen töiden osalta. Eilen itselläni oli pitkästä aikaa vapaapäivä ilman mitään suunnitelmia, mutta yritin sen viettää suorittamatta. Käytännössä katsoin koko päivän HBO Maxilta Teho-osastoa (aloitin sen alusta taas vähän aikaa sitten) ja söin aivan liian monta lauantaina laivalta ostettua lakupiippua :D Olen tosi huono viettämään täysin lööbailupäiviä, en oikein kykene rentoutumaan täysin ja aina on syyllinen fiilis tekemättömistä hommista esimerkiksi kotona. Tämä on asia, jota täytyy ensi vuonna ehdottomasti petrata, koska jokainen meistä ansaitsee lepoa.

Yleensä myös hankin joululahjat todella hyvissä ajoin ennen joulua, mutta nyt on puolet vielä hankkimatta - kääk. Täytyy yrittää tällä viikolla hoitaa ne kuntoon, niin ensi viikolla voin keskittyä sitten vain saamaan työt pakettiin ja kodin joulukuntoon ennen joululomalle hiljentymistä. En malta odottaa tuota 10 päivän lomaa, se tulee kyllä niin tarpeeseen! Joen perhe saapuu jouluksi Suomeen, eli osa lomasta menee varmasti emännöidessä, mutta puolet lomasta jää silti itselleni vietettäväksi just niin kuin haluan sen viettää. Ai että, tätä on odotettu koko pitkä syksy.

white-grey-check-coat-white-beanie-white-shades-winter-outfit-1 white-grey-check-coat-white-beanie-white-shades-winter-outfit-2 white-grey-check-coat-white-beanie-white-shades-winter-outfit-3 white-grey-check-coat-white-beanie-white-shades-winter-outfit-4 white-grey-check-coat-white-beanie-white-shades-winter-outfit-5

New Look coat
2nd hand cotton jumper
New Look jeans
Arket beanie
New Look boots
Coach bag

Kuvien takki rypistyi aivan julmetun pahasti talvisäilössä ja pahaa tekee katsoa sitä näistä kuvista! On ihan pakko höyryttää se mahdollisimman pian. Katselin tätä takkia koko viime talven New Lookin verkkokaupassa, ja sitten lopulta kevään alennusmyynneistä tilasin sen itselleni, on se kyllä niin kaunis! Olo on tämä päällä niin raikas, erityisesti jos päässä on kaverina valkoinen pipo :)

Tätä Coachin valkoista laukkua tulee käytettyä aivan liian harvoin näin talvella, koska en jotenkin osaa käyttää valkoista ilman, että mätsään sitä muuhun asuun. Ehkä riittäisi, että se mätsää lumihankeen? :D Laukku on crossbodyna aivan supermukava, koska siinä on tuo ihanan leveä hihna, eli isompikin paino laukun sisällä jakautuu olkapäälle tasaisesti. Laukku on muutenkin ihan todella kestävää ja paksua nahkaa, eli voin lämpimästi suositella Coachin hinta-laatusuhdetta.

Ihanaa uutta viikkoa teille kaikille!

Seuraa myös Instagramissa: @katrikonderla
Tilaa kanava Youtubessa: Katri Konderla
Kuvat by Jenni, editointi minä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan

Your copyright

& KATRI K. 2020