Slider

Vaaleiden shortsien stailaus syksyyn
ja mielipide Vuittonin BCS-laukusta

marraskuuta 14, 2023

Käytän syksyisin shortseja sukkahousujen kanssa niin pitkälle kuin lämpöasteet vain suinkin sallivat, mutta yleensä syksyn shortsivalintani on olleet nahkashortsit. Ne ovat astetta lämpimämmät, ja nahkapinta vaan on yksi syksytyylin lempielementeistäni aina ja ikuisesti! Meinasin tuttuun tyyliin pakata Mangosta pari vuotta sitten ostetut beiget lempishortsit talviteloille jo syyskuussa, mutta en sitten vielä malttanutkaan, vaan ajattelin stailata ne syksyyn sopivaksi.

Yllättävän kivalta näyttää mielestäni beige muuten mustaa asua vasten, erityisesti kun nidoin asun yhteen ruskean sävyjä toistavalla laukulla. Kankaiset shortsit ovat toki viileämmät kuin nahkaiset, mutta kokonaisuus on pitkän takin alla edelleen kuitenkin riittävän lämmin sukkiksilla ja pitkillä saappailla varustettuina. Mitäs te olette mieltä?H&M Premium jumper
Mango shorts
New Look boots
Louis Vuitton bag

Harvoin olen muuten tullut puhuneeksi tästä Vuittonin laukusta, jonka hankin reilut kaksi vuotta sitten. Vuosikausia inhosin tätä Vuittonin monogramkuosia ja sitä myöten myös Vuittonia. Sitten joskus vuonna 2020 näin kuosin yhdistettynä tähän pyöreään Boite Chapeau Souple -malliin, ja se oli menoa, rakastuin ensisilmäyksellä! Mietin tämän hankintaa kuitenkin lähes vuoden päivät, koska halusin olla kalliista hankinnasta aivan varma, ja olen nykyään muutenkin aika vatvoja, mitä hankintoihin tulee.

Onneksi uskalsin laukun lopulta hankkia, sillä se on osoittautunut ihan mielettömän käytännölliseksi ja melkein jokaiseen asuun sopivaksi. Se on ihan ykkönen reissuissa, koska mahduttaa sisäänsä pieneen kokoonsa nähden ihan todella paljon, jopa varapaidan! Olen tämän kanssa shoppaillut myös leipälautasia... Myyjää nauratti kun sanoin, etten tarvitse kassia ja sujautin täydellisesti pyöreään muotoon sopivat lautaset tänne laukkuun :D Laukun kiva puoli on se, että se on myös vähän erilainen, näitä ei tule varsinkaan Suomessa lähes koskaan vastaan. Sittemmin olen lämmennyt tälle kuosille enemmän, ja hankkinut samassa kuosissa ja värissä myös pienen pochetten, joka on täydellinen arjen pienille kauppakeikoille ja sen sellaisille.

Iloista tiistaita teille kaikille! ♥

Seuraa myös Instagramissa: @katrikonderla
Tilaa kanava Youtubessa: Katri Konderla
Kuvat by Jenni, editointi minä

2 kommenttia:

  1. Tuota Vuittonin laukkuasi ihailen joka kerta, kun se näkyy postauksissasi. Aivan ihana. Vlogisi Tukholman reissusta ilahdutti marraskuun kaamoksessa. Et ehkä tajuakaan miten monia ajatuksia vlogisi ja postauksesi tuovat - positiivisessa mielessä. Kiitos niistä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei en kestä, miten ihana kommentti ❤️ Tästä tuli niin hyvä mieli, ihana kuulla että sisältöni tuo iloa ja ajatuksia. Kiitos sulle tästä kommentista ja ihanaa loppuviikkoa ❤️

      Poista

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan

Your copyright

& KATRI K. 2020