Slider

Syksyn suurin trendi eli old money style

lokakuuta 04, 2023

postaus sisältää mainoslinkkejä*

Ehdoton lempitrendini tänä syksynä on jo jonkin aikaa somea kiertänyt "old money style", eli suomeksi kömpelösti käännettynä ns. monessa sukupolvessa rikkaan suvun jäsenten klassinen, siisti ja neutraali tyyli. Tähän kuuluvat erityisesti erilaiset siistit jakut ja lyhyet neuletakit, joissa on näyttävät napit ja esimerkiksi pintayksityiskohtia, kuten punontaa. Kunnon Emily Gilmore vibesit siis tulilla! Hassua puhua trendistä, kun kyseiseen tyyliin kuuluvat nimenomaan ne ajattomimmat vaatekappaleet, mutta sellainen se näyttää olevan. Oma neuletakkini on H&M:n valikoimasta, ja siinä on tosi paljon kauniita yksityiskohtia, jotka eivät valitettavasti oikein näy näissä kuvissa. Neuletakkia löytyy vielä yhdessä koossa täältä, jos se kiinnostaa!

Kuvissa näkyvät farkut ovat Tori mom jeansit* New Lookilta, joita voin myöskin suositella! Omani ovat pituudeltaan 30-tuumaiset, vaikka olen vain 158 senttiä pitkä ja erityisen lyhytjalkanen, heh. Näistä löytyy vielä lyhyemmille mimmeille 28-tuumaisetkin versiot, samoin kuin pidemmille sitten 34 ja joskus jopa 36 tuumaa! Materiaali on mukavan jäykkää, mutta mukautuu päällä pehmeäksi.

black-boucle-jacket-with-white-mom-jeans-chanel-flap-bag-outfit-1 black-boucle-jacket-with-white-mom-jeans-chanel-flap-bag-outfit-2 black-boucle-jacket-with-white-mom-jeans-chanel-flap-bag-outfit-3 black-boucle-jacket-with-white-mom-jeans-chanel-flap-bag-outfit-4 black-boucle-jacket-with-white-mom-jeans-chanel-flap-bag-outfit-5

H&M boucle jacket
Zara body suit
New Look jeans
Vivaia flats (saatu)
Chanel bag

Huomenna suunnataan töideni jälkeen kohti Mikkeliä ja tämän kesäkauden viimeistä mökkireissua, niin se kesäkausi ja alkusyksy taas vaan hurahti ohitse. Tänä vuonna oltiin mökillä huomattavasti vähemmän kuin viime vuosina, pääasiassa pupujen vauva-ajasta johtuen. Se osui heinäkuulle, ja ei voitu pitää heitä ulkosalla ennen kuin rokotteet tulivat voimaan. Toivottavasti ensi vuonna mökkiviikkoja kertyy enemmän, koska missään muualla mieli ei lepää yhtä hyvin kuin omassa laiturinnokassa :)

Ohjelmassa on saunomisen ja perusmökkeilyn lisäksi myös mökin suursiivousta ja mökin teknisten syksyrutiinien opettelua, opettajana iskä ja oppilaana Katri :D Keväällä opettelin asentamaan vesipumput kaivoon ja mökkiin ja sen sellaista, nyt on sitten aika tehdä sama prosessi takaperin, putsata rännejä jne. Tein keväällä tuosta pumppuprosessista itselleni ja veljelleni kunnon for dummies -ohjeen, täytyy varmaan tehdä sama tästä syksystä sitten. Muistini on sen verran onneton...

Ihanaa syksyistä keskiviikkoa teille kaikille!

Seuraa myös Instagramissa: @katrikonderla
Tilaa kanava Youtubessa: Katri Konderla
Kuvat by Jenni, editointi minä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan

Your copyright

& KATRI K. 2020