Slider

Vajaamittainen syystakki ja kuulumisia

syyskuuta 18, 2023

Syksy on virallisesti täällä, iih! Tämä on ehdoton lempiaikani vuodesta, kun ulos ei vielä tarvitse pukea sataa kerrosta ja siellä on niin älyttömän kaunista, mutta ei enää niin kuuma. Ruska on ainakin meidän asuinalueella jo alkanut, ja aamut on ihanan viileitä, ai että. Täytyy pian käydä tonkimassa varastosta kaikki syys- ja talvitakit eteisen kaappiin, ja käydä viemässä kesätakit talvisäilöön.

Korkkasinkin jo innoissani näiden kuvien uuden syystakin, jonka ostin Massimo Duttilta sekunneissa heti, kun sen somessa bongasin. Tämä cropattu mutta ylimitoitettu malli on ihan mieletön! Onneksi olin nopeasti liikkeellä, se nimittäin myi netissä melkein loppuun jo parissa päivässä (tällä hetkellä nettikaupassa on vielä L-kokoa, mulla on tästä kuvissa päällä M). Takki on iltapäivisin ollut tietysti vielä vähän liian kuuma, mutta aamuisin toimistolle lähtiessä ei yhtään liikaa!

massimo-dutti-cropped-wool-autumn-jacket-ysl-loulou-outfit-1 massimo-dutti-cropped-wool-autumn-jacket-ysl-loulou-outfit-2 massimo-dutti-cropped-wool-autumn-jacket-ysl-loulou-outfit-3 massimo-dutti-cropped-wool-autumn-jacket-ysl-loulou-outfit-4 massimo-dutti-cropped-wool-autumn-jacket-ysl-loulou-outfit-5

Massimo Dutti wool jacket
Zara bodysuit
Stradivarius trousers
Gucci loafers
Saint Laurent bag

Viikonloppu hurahti ohitse taas ihan todella nopeasti. Lauantaina tein somehommia, leikin pupujen kanssa ja näin äitiä, käytiin pitkällä kävelyllä. Saan nykyään ihan tosi huonosti kerättyä askeleita, ja se näkyy olossa ja painossakin, eli olipa kiva pitkästä aikaa saada 10 tuhatta askelta rikki! Sunnuntaina käytiin Joen kanssa Habitaressa (*liput saatu), jossa oli tänä vuonna erityisen paljon jotenkin kaikenlaista kaunista ja rauhoittavaa. Erityisesti itseeni iski antiikkipuolen taide ja taulut sekä kaikenlaiset erilaiset matot.

Ensi viikolla meillä on vihdoin ajatuksena palata ystäväni Wilman kanssa salille monen kuukauden kesätauon jälkeen, en malta odottaa! Toivotaan, että pysytään kumpikin mahdollisimman kauan terveenä, nimittäin keväällä meistä oli koko ajan jompikumpi kipeänä, ja molempien treeneihin tuli sen vuoksi taukoa. Onko siellä muita, ketkä eivät oikein saa aikaiseksi liikkua ilman kaverin seuraa? :D Sovittiin, että aloitetaan Maikki Marjaniemen ohjelma ihan alusta, koska kummankin rapakunto on päässyt tässä kesän aikana palaamaan... Wish us luck!

Ihanaa uutta viikkoa sinne!

Seuraa myös Instagramissa: @katrikonderla
Tilaa kanava Youtubessa: Katri Konderla
Kuvat by Jenni, editointi minä

6 kommenttia:

 1. Onpa ihana takki! Joo toi on tuttua, että ei oikein saa liikuttua ilman kaverin seuraa… Me oltiin viikko meidän perheen kanssa Lapissa, niin ai että tuntui ihanalta kävellä joka päivä n. 10km! Mut miten sitä ei täällä kotikulmilla vaan saa samalla tavalla aikaiseksi :D P.s. En saanut jostain syystä Google-tilillä kommentoitua, niin mennään nyt näin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ahhh kuulostaa niin ihanalta!! Just reissuissa askeleita ja kilometrejä tulee aina ihan huomaamatta, laihdunkin kaupunkilomilla aina pari kiloa, vaikka siellä miten istuttais kahviloissa ja herkuteltais... :'D Miksihän kotikulmilla on aina niin hiton tylsä kävellä...

   Poista
 2. No niinpä! Lomilla tulee käveltyä, kun haluaa nähdä kaiken mahdollisen lyhyessä ajassa. Ehkä kotikulmillakin pitäis lähteä samalla mentaliteetilla liikkeelle ja oikein tutkia paikkoja :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis todellakin! Tai just oon mietiskellyt, että Helsingissä pitäis vaan ottaa vaikka metro jonnekin ihan randomille pysäkille ja lähteä tutkimaan lähiseutuja siellä :)

   Poista
 3. Jep! Se olis just ihanaa! Ja kun Helsinki on niin monimuotoinen, niin nähtävää kyllä riittää :)

  VastaaPoista

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan

Your copyright

& KATRI K. 2020