Slider

Heinäkuun parhaat

elokuuta 02, 2023

Serkun tapaaminen pitkästä aikaa


Heinäkuu alkoi ihanan Jenkeissä asuvan serkkuni visiitillä mökillemme Mikkelissä, mikä oli ihan parasta! Hän asui ennen Lontoossa, jolloin meidän tuli nähtyä vähän useammin, mutta hän muutti perheineen Seattleen viime vuonna. Päästiin näkemään serkun toinen lapsi mökillä nyt ensimmäistä kertaa, ja kovasti kasvanut esikoinen pitkästä aikaa. Myös veljeni perhe oli tuolloin mökillä, eli pikkuserkut leikkivät yhdessä ihka ensimmäistä kertaa, aww! Pitkäaikaisena Greyn anatomia -fanina Seattle on muuten ollut matkakohdehaaveideni kärjessä, ja nyt olisi hyvä syy lähteä käymään sielläkin... Ehkä vielä joskus!

Vakituinen työsopimus


Vihdoin, vihdoin, vihdoin! 1,5 vuoden määräaikaispätkien jälkeen esihenkilöni lupasi mulle vakinaistamisen, joka tulee paperille heti, kun sopparin tekijä palaa lomalta. Niin ihanaa, kun on henkistä turvaa ja yksi stressin aihe poissa! Pidän työstäni tosi paljon, ja vaikka tiesin, että jossain vaiheessa vakituisen työsopparin todennäköisesti saan, jännitti asia silti ihan loppuun asti.

Patch & Pippin


Heittämällä paras juttu koko heinäkuussa oli meidän perheenlisäys, eli pikkuiset kääpiöluppakanit Patch ja Pippin. He ovat kotiutuneet hienosti ja oppineet temppuja, ja he ovat kumpikin kovia osoittamaan kiintymystä. Kaneja ihan turhaan ajatellaan passiivisena lemmikkinä, sillä ne ovat tosi oppivaisia ja tunteellisia, jos niille antaa siihen mahdollisuuden! Ollaan alusta asti keskitytty kehittämään kiintymyssuhdetta, tarjoamaan virikkeitä ja kärsivällisesti opettamaan juttuja, ja ainakin toistaiseksi yhteinen elämä on ollut ihanaa. Toimistopäivinä melkein juoksen kotiin pupujen luokse, kun tulee jo ikävä! :D

green-linen-shirt-white-mini-skirt-outfit-minihame-pellavapaita-lv-boite-chapea-souple-outfit-2 green-linen-shirt-white-mini-skirt-outfit-minihame-pellavapaita-lv-boite-chapea-souple-outfit-1 green-linen-shirt-white-mini-skirt-outfit-minihame-pellavapaita-lv-boite-chapea-souple-outfit-3 green-linen-shirt-white-mini-skirt-outfit-minihame-pellavapaita-lv-boite-chapea-souple-outfit-4

Zara linen shirt
Sinsay skirt
New Look flats
Louis Vuitton bag

Vaatekaapin läpikäyntiä


Heinäkuussa sain aikaiseksi käydä kaappeja läpi ja naputtaa juttuja myyntiin yhden IKEA-kassillisen verran, jee! Edelleen työnsarkaa riittää, mutta niin onneksi myös kesälomaa. Rakastan puuhailla kotona ja keksiä uusia järjestelyideoita, käydä läpi tavaraa ja sen sellaista - tällaisen aktiviteetin lomassa lepää mieleni kaikista parhaiten. Haaveilen uusista kaappijärjestelmistä sekä makkariin, että eteiseen, mutta katsotaan, raaskinko sitä tässä asunnossa laittaa kuitenkaan kuntoon, jos toivottavasti ensi vuonna olisi aikeissa ostaa isompi koti.

Kesäloma


Vihdoin alkoi itsellänikin kesäloma heinäkuun loppupuolella, ja se on nyt noin puolessa välissä. Ensimmäinen viikko meni jotenkin aivan tööt-tilassa; nukuin paljon, olin vähän alla päin ja tosi väsähtänyt. Onneksi lomaa on kaiken kaikkiaan se 3,5 viikkoa, eli ei haittaa, että olen alkanut vasta nyt puolessa välissä herätä tuosta ihmeellisestä horroksesta! Vielä ehtii tehdä, nähdä ja kerätä lisää voimia ennen kiireistä syksyä :)

Seuraa myös Instagramissa: @katrikonderla
Tilaa kanava Youtubessa: Katri Konderla
Kuvat by Jenni, editointi minä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan

Your copyright

& KATRI K. 2020