Slider

Farkkusortsit bleiserillä

elokuuta 24, 2023

Kääks, syksy lähestyy kovaa vauhtia ja valtaosa kesän asukuvista on vielä jakamatta täällä blogin puolella! Elokuu on toki ehdottomasti vielä kesäkuukausi, mutta henkisesti alan olla aika valmis syksyyn, sillä se on monella tapaa lempivuodenaikani. Syksyssä parasta on pukeutuminen ja luonnon värimaailma, enkä malttaisi odottaa kumpaakaan! Se vaan on joka vuosi yhtä ihanaa pitkän lämpimän kauden jälkeen pukeutua neuleisiin, nahkaleggareihin, bootseihin ja viininpunaisiin kynsiin ilman, että paistuu, jäätyy kalikaksi tai tarvitsee topata vaatteita sata kerrosta. Hetken aikaa kuitenkin vielä jaan näitä kesäasuja, kun niitä on kuitenkin tullut kuvattua - toivottavasti se ei haittaa teitä :)

Odotan syyskuun ensimmäistä viikkoa kuin kuuta nousevaa, sillä pääsen silloin aloittamaan kauan suunniteltuja kotiprojekteja - ihan parasta! Saan myös ruhtinaallisen viikon omaa aikaa, kun Joe lähtee käymään kotonaan Briteissä. Tiedän jo nyt, että heippojen hetkellä pääsee pieni itku, mutta tiedän myös sen, että tulen nauttimaan tuosta omasta ajasta ihan täysillä. Voin ostaa esimerkiksi pakkaseen jätskiä luottaen, että se on siellä vielä parin tunnin päästä odottamassa :DH&M blazer
H&M top
Uniqlo shorts
Vagabond sneakers
Chanel bag

Kesällä käytin moneen otteeseen tällaista bleiserin ja farkkushortsien komboa, se vaan on samaan aikaan niin kivan rento mutta skarppi yhdistelmä. Rakastan matchata asukokonaisuuden värejä aina jonkin verran, ja tässä kuvien kokonaisuudessa valkoiset lenkkarit ja valkoinen toppi nitoivat asun mukavasti yhteen. Tämän voisi helposti päivittää syksyyn hieman tummemmilla sävyillä, esim. mustilla shortseilla, harmaalla bleiserillä ja mustalla laukulla :)

Miten teidän loppukesä / alkusyksy on lähtenyt käyntiin? :)

Seuraa myös Instagramissa: @katrikonderla
Tilaa kanava Youtubessa: Katri Konderla
Kuvat by Jenni, editointi minä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan

Your copyright

& KATRI K. 2020