Slider

Huonoa tuuria & musta pellavamekko

heinäkuuta 18, 2023

Jos etsit tänään positiivista ja iloista luettavaa, kannattaa varmaan skipata tämä ränttipostaus... Tiedättekö sen englanninkielisen sanonnan "when it rains, it pours"? Eli käytännössä kun tapahtuu jotain negatiivista, sitä seuraa sitten pari muutakin inhottavaa juttua. Tuo sanonta kuvaa hyvin meidän kesää tähän asti, nimittäin nyt tuntuu siltä, että koko ajan sattuu ja tapahtuu jotain. Useampi läheinen tai tuttu on esimerkiksi kuollut, ollaan sairasteltu, auto ei mennyt katsastuksesta läpi ja on kohta korjaamolla kolmatta kertaa kahden viikon sisällä, rahaa palaa kaikkeen tosi ärsyttävään ja jotenkin vaan ei nyt oikein suju. Uniongelmatkin on palanneet, yääh! Mikä ihme tämä kausi nyt oikein on ja milloin se kiitos loppuu? :D

Onneksi tähän kesään mahtuu myös paljon ihania juttuja, joista olen tosi kiitollinen ja joihin yritän keskittyä. Uusimpana niistä meidän pienet uudet perheenjäsenet, joihin olen aivan rakastunut! Voisin halia ja pussailla meidän pieniä pupuja ihan koko ajan. Ollaan bondailtu oikein olan takaa ja he koko ajan pyörii mun nilkoissa, herkuista ja rapsutuksista haaveillen. Olen jo onnistunut opettamaan heille vähän temppujakin, hih. Vessatreenit vielä toisella pupulla jatkuu, mutta vahingot onneksi koko ajan vähenee, eli eiköhän sekin tilanne tästä kesän mittaan helpotu.


Nanso linen dress
Vivaia heels (gifted)
Saint Laurent bag

Kuvissa näkyvä taskullinen (!!!) pellavamekko on alkukesän hankintoja Nansolta. Helma oli itselleni tosi pitkä, eli pyysin ystävääni ottamaan siitä 13 senttiä pois. Rakastan mekon taskuja ja monikäyttöisyyttä, sekä ikuisena pellavafanina tietysti tätä materiaalia ihan yli kaiken! Ainoa miinus on tosi avoin kaula-aukko, jota varten mukana tulikin pieni musta hakaneula, mutta onnistuin jo hukkaamaan sen eli olen mennyt riskillä :D Mekon imartelevaan malliin rakastuneena tilasin Nanson aleista saman mekon myös vihreänä, mutta mietin, lyhennänkö sitä saman verran vai vähän vähemmän... Mitä te olette mieltä?

Kuvien vihreät kengät olen saanut Vivaia-merkiltä, joka valmistaa kenkiä muovipullojätteestä. Nämä ovat jalassa ihan ubermukavat, sillä joustava kangas mukautuu jalkaan ja hengittää hyvin. Meinasin ensin valita tuttuun tapaan mustan värin, mutta heittäydyin kerrankin villiksi ja valitsin tämän upean metsänvihreän sävyn, joka on kyllä upea! Olen nyt kokeillut kolmia eri Vivaian kenkiä ja lyhyen kokemukseni perusteella voin suositella, kunhan muistaa vain valita yhden kokonaisen koon normaalia suuremman. Näitä mukavampia on vaikea löytää, ja yleistuntuma on tosi laadukas ja kestävä.

Toivottavasti teidän heinäkuu on sujunut vähän paremmin, ihanaa viikon jatkoa sinne!

Seuraa myös Instagramissa: @katrikonderla
Tilaa kanava Youtubessa: Katri Konderla
Kuvat by Jenni, editointi minä

2 kommenttia:

  1. Tsemppiä sinne, kuulostaa raskaalta alkukesältä! 💛 Uusista perheenjäsenistä odotan innolla lisäraportteja, ai että 😍 Oma hermeliinini 10v sitten ei ikinä oppinut papanoimaan vessalaatikkoon, mutta pissaamaan kyllä useimmiten. Ja siis ihanat nuo vihreät kengät, täydellinen väri!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon ihanasta kommentista, tämä piristi tosi paljon! 💛 Voi ihana pieni hermeliini. Meillä on nyt oppineet 95-prosenttisesti käyttämään vessaa, mutta katsotaan, tuleeko takapakkia nyt, kun tuotiin heidät mökille ja ympäristö vaihtuu taas hetkeksi... Ja siis eikö, kunnon smaragdit!! Ihanaa elokuuta sinne :)

      Poista

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan

Your copyright

& KATRI K. 2020